Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mido '94 Comimpex S.r.l.

021 3101603, 0722 345172, 0722 656344

Tigla din beton Goteborg

Tigla beton Creaton
Model:
Tigla beton Creaton
In Stock
Telefon:
021 3101603
 

Detalii produs

Tigla din beton Goteborg confera un dinamism aparte printr-o abordare moderna, care presupune o fixare facila pe acoperisurile inclinate. Este excelent, de asemenea, pentru acoperisurile cu o suprafata mai redusa.

Tigla din beton Goteborg indeplineste toate conditiile pe care le impune un acoperis solid, rezistent si cu aspect placut. Tigla din beton Goteborg are un aspect placut, o durata mare de viata, este rezistenta la acizi si temperaturi extreme, este impermeabila.

Acoperisurile care folosesc aceasta tigla din beton reprezinta alegerea ideala pentru a proteja casa de frig, caldura, ploi, ninsori si incendii.

Tigla din beton Goteborg este facuta din materiale naturale (pietris, nisip si apa), are greutate si rezistenta mecanica mare, este permeabila la aer, permite o buna ventilatie si nu-si modifica aspectul exterior niciodata.

Se deosebeste ca o tigla din profil ondulat, cu farmec nordic, caracteristica sa unica fiind data de nervura dubla orizontala ce asigura protectie suplimentara impotriva patrunderii apei pluviale si zapezii.

Din punct de vedere al tipului de suprafata, tigla din beton Goteborg este disponibila in doua tipuri, mata sau lucioasa, respectiv Planar si Dura Top Pro.

Tigla din beton cu suprafata Planar are un design fin si neted, care protejeaza timp indelungat acoperisul de aderarea impuritatilor. Paleta de culori include nuante mate si lucioase, de rosu clasic, rosu inchis, maro inchis, gri inchis si negru.

Modelul tiglei de beton DuraTop Pro este unul ultrafin, cu suprafata stralucitoare intensa, cu posibilitate de livrare la toate tipurile de produse in culorile de rosu clasic, rosu inchis, maro inchis, gri inchis si negru.

Datorita faltului lateral pozitionat la inaltime, cu rost lateral deschis, tigla din beton Goteborg favorizeaza scurgerea apei, descarca de sarcina faltul lateral, inlaturand astfel depunerea de muschi. Muchia inferioara rotunjita favorizeaza scurgerea rapida a apei, si impiedica murdarirea muchiei. Nervurile inferioare stabile ale muchiilor de suspendare impiedica acumularea umezelii pe sipci. Nervura dubla a muchiei inferioare impiedica patrunderea precipitatiilor in caz de viscol sau furtuna.

Produsele Creaton sunt menite sa ofere siguranta, atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste protectia casei tale, astfel incat tu sa te poti bucura de lucrurile cu adevarat importante din viata ta.

Scopul nostru este sa fabricam produse de cea mai buna calitate in acord cu mediul inconjurator, folosind idei inovatoare si tehnologii de economisire a energiei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mido '94 Comimpex S.r.l.
Persoana de contact: Tomescu Mihaela
Adresa: Str. Aleea Teisani, Nr. 13A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 3101603
Telefon mobil: 0722 345172, 0722 656344
Fax: 021 3101603

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi