Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Mido '94 Comimpex S.r.l.

021 3101603, 0722 345172, 0722 656344

Hidroizolatii

Out of stock
Telefon:
021 3101603
 

Detalii produs

Etan┼čeitatea la ap─â, la pierderi de c─âldur─â ┼či la p─âtrunderea zgomotului reprezint─â necesit─â┼úile care condi┼úioneaz─â durabilitatea, confortul ┼či economia de energie ├«n cl─âdiri. Lucr─ârile de hidroizola┼úii, de┼či aparent au volum mic, reprezint─â totu┼či investi┼úii costisitoare; sunt lucr─âri preten┼úioase ├«n execu┼úie, de mare r─âspundere. Astfel, defec┼úiunile lor pot avea drept consecin┼ú─â degradarea ┼či compromiterea construc┼úiilor.

La multe cl─âdiri, acoperi┼čul este alc─âtuit dintr-o teras─â format─â dintr-un plan┼čeu din beton armat. Construc┼úiile subterane de orice fel - sta┼úii de metrou, spa┼úii pentru centrale hidroelectrice, galerii, tuneluri etc. - precum ┼či p─âr┼úile subterane ale cl─âdirilor - funda┼úii, subsoluri - sunt supuse at├ót ac┼úiunii apelor freatice c├ót ┼či a celor pluviale.

Exist─â construc┼úii subterane sau doar par┼úial ├«ngropate - rezervoare de lichide, sta┼úii de pompare, bazine etc. - la care elementele construc┼úiei trebuie, de asemenea, protejate ├«mpotriva exfiltra┼úiilor ┼či pierderilor de lichid din interior. Rolul hidroizola┼úiilor este de a proteja construc┼úia ├«mpotriva ac┼úiunii apelor de orice fel (lichid, vapori), ca ┼či ├«mpotriva infiltr─ârii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra p─âr┼úilor sau elementelor de construc┼úie care vin ├«n contact cu ea:
coroziunea arm─âturilor ┼či a pieselor metalice ├«nglobate ├«n beton, duc├ónd la reducerea p├ón─â la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului atacat;
degradări datorită ciclurilor de îngheţ-dezgheţ;
modific─âri ale caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor;
reducerea capacităţii de izolare termică;
igrasie;
mucegai;
putrezire.

Părţile de construcţii care vin în contact cu apa se protejează cu:

componente de etan┼čare;
materiale cu înalt grad de impermeabilitate - izolaţii hidrofuge.

Orice lucrare de hidroizola┼úii trebuie s─â fac─â obiectul unei p─âr┼úi de proiect care s─â cuprind─â at├ót piese scrise c├ót ┼či desenate, pentru stabilirea solu┼úiilor de hidroizolare trebuind s─â se ┼úin─â seama, dup─â caz, ┼či de analize hidrologice, geotehnice sau chimice:
studiul hidrologic determin─â formele ├«n care apa apare la diverse ad├óncimi ┼či mi┼čcarea ei ├«n sectorul delimitat;
studiul geotehnic indică stratificaţia terenului, din care se determină gradul de permeabilitate al pământului, de aceasta depinzând dimensionarea hidroizolaţiei;
analiza chimică a apei subterane indică agresivitatea acesteia, în funcţie de care se stabilesc eventuale măsuri speciale de protecţie.

Obţinerea unei hidroizolaţii de bună calitate depinde de:
buna organizare a locului de munc─â;
exigenţa cu care se recepţionează suprafaţa suport;
calitatea materialelor ce se pun în operă.
Sistemul tradi┼úional de etan┼čare a betonului folosind membrane bituminoase reprezint─â o tehnologie ├«nvechit─â ┼či nu mai face fa┼ú─â noilor cerin┼úe ├«n domeniu. De┼či au fost ├«nregistrate progrese semnificative ├«n domeniul materialelor de construc┼úii, sistemul de membran─â genereaz─â probleme, cum ar fi: suprapunerea defectuoas─â, protec┼úia insuficient─â, riscurile de aplicare, perioada relativ scurt─â de via┼ú─â datorit─â factorilor mecanici, degradarea, dezlipirea, precum ┼či viteza de aplicare. Toate acestea fac dificil─â o aplicare ├«n vederea protec┼úiei cu un grad de siguran┼ú─â de 100%. C├ónd apar defec┼úiuni sau mici e┼čecuri, problemele generate de aceasta devin aproape imposibil de localizat ┼či repara┼úiile se fac cu mare consum de manopera ┼či energie deci, implicit, costuri ridicate.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mido '94 Comimpex S.r.l.
Persoana de contact: Tomescu Mihaela
Adresa: Str. Aleea Teisani, Nr. 13A, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 3101603
Telefon mobil: 0722 345172, 0722 656344
Fax: 021 3101603

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi