Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Microwave Solutions Srl.

Numai o solutie este perfecta
0730229315, 0730229315

Despre noi

Trimite mesaj
Companie producatoare de echipamente pentru reparatii de drumuri si decontaminare biologica cu ajutorul microundelor.

De ce microunde la reparatii de drumuri ?
Apa infiltrata in fisurile, crapaturile si rosturile suprafetelor din beton si din asfalt reprezinta principalul agent de deteriorare masiva a acestora. Pe durata unei singure ierni, au loc mai multe cicluri de inghet-dezghet a infiltratiilor, urmate de aparitia bine-cunoscutelor “cratere”. Costurile de reparatie a acestora sunt incomparabil mai mari decat a lucrarilor de prevenire a producerii lor.

De cele mai multe ori, inchiderea rosturilor si a crapaturilor prin masticare reprezinta o operatie de intretinere suficienta si ieftina pentru prevenirea degradarii suprafetelor betonate sau asfaltate.

Insa:

Turnarea masticului in crapaturi, fara uscarea prealabila a acestora, nu rezolva problema decat pe moment, asa-zisa garantie de minim 2 ani fiind doar o poveste.

Daca rosturile executate in suprafetele betonate pot fi uscate prin suflare cu aer cald, infiltrarile din crapaturile din asfalt, care se intind atat pe verticala cat si pe orizontala, in structura de sustinere si in benzile de rulaj, nu pot fi uscate decat prin metode neconventionale.

O astfel de metoda, care asigura eliminarea completa a umiditatii din crapaturi si din ramificatiile acestora, este metoda de vaporizare cu ajutorul microundelor.

Principiul consta in frictionarea electromagnetica a moleculelor de apa, incalzirea lor pana la atingerea temperaturii de fierbere si eliminarea in totalitate sub forma de vapori. Pe parcursul incalzirii, datorita presiunii vaporilor, are loc o degajare a acestora atat de-a lungul crapaturilor cat si prin strapungerea stratului superficial al asfaltului, in zonele cu concentratie ridicata a umiditatii.

Simultan, are loc si incalzirea asfaltului deteriorat pana la temperaturi apropiate de cea de turnare a masticului, fapt ce asigura o aderenta ridicata intre cele doua materiale. Numai in aceste conditii, prin uscarea perfecta in volum si aducerea materialelor la temperaturi optime de lipire, se poate oferi o garantie a lucrarilor de cel putin doi ani.

Gama de echipamente proiectate si realizate de noi sunt destinate reparatiilor de drumuri asfaltice si betonate in situ, decontaminarii deseurilor medicale si a produselor alimentare infestate, pregatirii terenurilor agricole pentru insamantari, incalzirii rapide cu randament maxim a diverselor produse alimentare si nealimentare, pasteurizarea laptelui, oprirea fierberii vinurilor, distrugerea igrasiei si a altor mucegaiuri, sinterizarea materialelor ceramice etc.

De asemenea, importam bitum pulbere pentru asfaltari, in saci de 25 kg sau 1000 kg.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
echipamente de reparatii drumuri cu microunde, sisteme de decontaminare biologica cu microunde, sisteme de pregatire a terenurilor agricole cu microunde, bitum pulbere in saci de 25 kg sau 1000 kg
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Microwave Solutions Srl.
Persoana de contact: Ignat Vilcenzio
Adresa: Str. Panduri, Nr. 17, Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0730229315
Telefon mobil: 0730229315