Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Metalgan Company Srl

0756043388,

Cos gunoi stradal metalic C28

C28
Model:
C28
In Stock
Telefon:
0756043388
Pret:
1160 lei
 

Detalii produs

Necesitatea achizitonarii cosuri de gunoi stradale si de parc:

- un cos de gunoi stradal urban se amplaseaza in spatiile publice.
- cosul de gunoi de exterior stradal are o utilizare atat colectiva cat si privata.
- servesc populatiei ce tranziteaza anumite zone in vederea depozitarii gunoiului.

Componenta cos de gunoi stradal cu capac:

- recipientul cosului de gunoi metalic stradal este confectionat din tabla de 1mm. Tabla recipientului este debitata la plasma CNC.
- cadrul metalic cos gunoi de exterior este confectionat din tabla de o grosime corespunzatoare in functie de model, pentru a rezulta un cos de gunoi stradal robust si durabil. De asemenea structura metalica a cadrului metalic cos gunoi de exterior este debitata la plasma CNC, iar capacul este prevazut cu scrumiera.
- elemente decorative din lemn cos gunoi de exterior. Lemnul folosit pentru cos stradal cu capac este de calitate superioara, uscat prin vidare, rindeluit, slefuit, calibrat, baituit, vopsit, lacuit si tratat, rezultand un produs ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

Confectionare si vopsire cosuri de gunoi urban stradal
- confectionarea de cosuri gunoi stradale si pentru parc cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel european si auditati periodic, garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- cosuri de gunoi metalice se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati cosuri de gunoi stradale si pentru parc.
- vopsirea structurii metalice se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate toate componentele metalice.

Modalitate de prindere si fixare cos de gunoi urban:
- un cos de gunoi stradal de exterior se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie cos gunoi de exterior cu capac:
- garantia cos gunoi metalic urban este de 24 de luni.

Termeni de livrare cosuri de gunoi stradal si de parc:
- durata de livrare cos de gunoi urban difera in functie de cantitatile dorite.
- pentru o cantitate mai mica de 10 bucati cosuri de gunoi stradale si de parc termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare.
- pentru o cantitate de cosuri de gunoi de exterior mai mare de 10 bucati, durata de livrare se va stabili in momentul plasarii comenzii pentru o estimare reala a timpului livrarii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Metalgan Company Srl
Persoana de contact: Ganea Catalin
Adresa: Aleea Rozelor
Localitate: Slatina
Judet: Olt
Telefon: 0756043388
Website: http://www.metalgan.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi