Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tratament curatare interioara motor Metabond CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond CL - Curatarea interioara a motorului

https://www.pieseauto.org/produse-metabond-speciale/metabond-cl-curatarea-interioara-a-motorului/

Metabond CL este un produs High-Tech pentru curatarea interioara a motoarelor pe benzina, diesel si pe gaz.

Datorita componentilor sale diluante Metabond CL indeparteaza depunerile rasinoase si impuritatile din sistemul de ungere.
Mareste durata de viata a catalizatorului, mareste randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei si de combustibil.

Nu ramane in urma acid daunator in motor care sa afecteze uleiul proaspat.
Depunerile solide sunt dizolvate si mentinute in stare lichida pana se elimina cu uleiul uzat. Astfel nu se poate infunda canalele de ungere cu diametru mic, fata de alte produse similare ieftine.

Cele mai multe produse de curatat motoare de pe piata sunt pe baza de petrol si nu pot fi comparate cu Metabond CL un produs modern, de inalta calitate, cu eficienta unica. Prin folosirea produsului la motoare mai uzate se mareste si se echilibreaza compresia pe cilindri.

In timpul perioadei de curatare a motorului, lubrifiantul uzat isi pierde capacitatile de lubrifiere si se dilueza.
Pe parcursul curatirii motorului, Metabond CL are un tratament de suprafata metalica cu polimer special ce protejeaza motorul de deteriorare, uzura.
La folosirea adecvata se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare.

Aplicatie:
In primul rand Metabond CL se recomanda pentru motoare cu ardere interna noi, folosite si uzate pe benzina, diesel si gaz. Este potrivita si pentru curatarea interioara a diferentialelor si transmisiilor.

Mod de utilizare:
Continutul flaconului de Metabond CL (250 ml) se introduce in uleiul uzat aflat la temperatura de functionare si care urmeaza sa fie inlocuit, apoi timp de 15 minute se lasa motorul in stare de functionare la rotatii mici, la intervale de timp se poate accelera usor.

Continutul unui flacon de 250 ml se poate folosi la 3-6 litri de ulei la autoturisme, iar la autocamioane la 6-12 litri de ulei. Ulterior se elimina uleiul uzat si se schimba uleiul si filtrul de ulei.

Perioada de valabilitate: fara deschidere 5 ani de la data fabricatiei

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura