Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv Metabond GT Plus - cutii de viteze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond GT Plus - cutii de viteze

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-cutie-de-viteze/metabond-gt-plus-cutii-de-viteze/

Metabond GT Plus este un produs special dezvoltat pentru cutii de viteze manuale, diferentiale, in industrie la angrenaje si transmisii cu efect exceptional de reducerea frecarii, uzurii si de inbunatatirea lubrifierii. Adaugat la uleiul prescris de producator este compatibil cu transmisii noi, folosite si uzate.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratrea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura si costurile de intretinere in trasnmisii. Metabond GT datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa si ingredienti speciali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a transmisiilor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Prin folosirea Metabond GT Plus se reduc in mod semnificativ temperaturile de functionare, nivelul de vibratii si de zgomot, iar datorita continutului ridicat de antioxidanti opreste imbatranirea uleiului. Metabond GT Plus ofera protectie pe termen scurt si in caz de lipsa partiala sau totala a uleiului.

Folosirea produsului in aparate noi de la inceput, garanteaza triplarea duratei de viata a acestora.

Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de transmisii sintetic si mineral.

Aplicatie:

La autovehicule la cutii de viteze manuale si diferentiale, in industrie la angrenaje, transmisii. Poate fi folosit la echipamente noi, folosite si uzate.

Mod de utilizare:

A se agita flaconul inainte de utilizare. Se adauga in proportie de 4-6%, la uleiul de transmisie sintetica sau minerala proaspat schimbata, dupa care aparatul se lasa cateva minute in functiune. Tratamentul se repeta de fiecare data cand uleiul este schimbat. Se presupune aplicarea uleiului de calitate prescris de producator!

Atentie: Nu se foloseste in motoare cu ardere interna, transmisii automate si diferentiale Speer!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. Dupa deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml, 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura