Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mei Sanaloe Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment nutritiv pe baza de polen Forever Bee Pollen
7524 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Polenul este un produs pe care albinele il recolteaza pentru propria lor hrana.
Albinele produc acest produs din plante ca Saguaro, Cactus, Ocotillo, Cholla, Chaparral, Mesquite, Paolo verde si multe altele care cresc pe platourile inalte ale desertului Sonora din statul Arizona (SUA). Este o zona deosebita din punct de vedere ecologic si de aceea mierea si produsele derivate sunt perfect curate si nu contin nici un fel de substante rezultate din poluare.

Polenul este un complex de substante deosebit de nutritive si usor digerabile, absorbindu-se foarte usor.

Produsul Forever Bee Pollen contine: polen, miere, laptisor de matca.

Compozitia chimica a polenului: proteine 25%, zaharuri reducatoare 25%, lipide (lecitina, colesterol, acizi grasi), substante minerale 5%, vitaminele A, B1, B2, B5, B6, B8, B9, C, D, E, K, I, PP, enzime, substante cu efect antibiotic, aminoacizi (cisteina, cistina, lizina, histidina, arginina, acid asparagic, serina, glicocol, metionina, acid glutamic, treonina, prolina, tirozina, alanina, valina, leucina, izoleucina).

Efecte Forever Bee Pollen: stimulent general, reglator al functiilor digestive (constipatii, enterite, enterocolite, colibaciloze, anorexie), si in afectiuni hepatobiliare. Studii recente arata ca are actiune antimicrobiana asupra salmonella-ei, bacilului E.coli si B.antracis, avand actiune si in colita de putrefactie. Actioneaza si ca vermifug.

Adjuvant in afectiunile psihosomatice (nevroze, depresii, agitatie psihomotorie, crize anxioase).
Este un bun diuretic. Fiind antiseptic, este indicat in afectiunile inflamatorii ale aparatului urinar. Amelioreaza afectiunile prostatei, prin estrogenii din laptisorul de matca continut. Are actiune pozitiva asupra tulburarilor de dinamica sexuala masculina.
Inlatura tulburarile circulatorii, fortifica reteaua capilara, actioneaza eficient in afectiunile venoase (varice, flebite pe traiect varicos).

Este hipocolesterolemiant.
Este indicat in alergiile de cele mai diverse etiologii.

Actioneaza: antigutos, antireumatismal.
Cura de desensibilizare alergica (concomitent se vor consuma produsele Aloe Berry Nectar si Fields of Greens).

Se imparte o tableta in opt fragmente. Se consuma in mod progresiv astfel: in prima zi o optime, in a doua zi 2 optimi (una dimineata si una seara), in a treia zi trei optimi (in trei prize), in ziua a patra 4 optimi. Se continua crescator cu cate o optime zilnic pana se ajunge la ingerarea unei tablete pe zi, fractionat.

Este antiaging (impotriva imbatranirii). Pentru prevenirea si intarzierea imbatranirii se va consuma o tableta pe zi, timp de 30 de zile.

Pentru tratarea nevrozelor se ia o tableta dimineata pe stomacul gol, apoi, dupa 30 de minute se poate lua micul dejun.

Pentru tratarea constipatiei si a hipertrofiei de prostata se iau 2 tablete zilnic cu apa indulcita cu miere timp de 30 de zile.

In cazul utilizarii ca energizant in perioade de efort se pot consuma pana la 5-6 tablete zilnic.
Se va administra cu prudenta la alergici.
Se recomanda de asemenea in timpul sarcinii, in perioada alaptatului si a convalescentelor de cele mai diverse etiologii.

Se apreciaza ca polenul contine si un principiu antitumoral, fapt actualmente in studiu.
Tabletele contin 50 mg de polen pur, fara coloranti sau aditivi chimici.

Continutul tabletelor oferite de Forever Living Products: polen, miere, laptisor de matca.

Continut: 100 tablete
Din Gura in Gura