Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

City Rental Services Srl

0723592997,

Despre noi

Trimite mesaj
├Äntr-o lume ├«n care majoritatea furnizorilor ofer─â spre inchiriere echipamente pentru toate evenimentele desfa╚Öurate at├ót in interior c├ót ╚Öi in exterior, noi furnizam servicii de produc╚Ťie tehnic─â doar pentru spectacole ╚Öi turnee ├«n aer liber. De ce ? Pentru c─â suntem exper╚Ťi in astfel de servicii.

Bine├«n╚Ťeles c─â un spectacol reu╚Öit nu const─â doar ├«n cele c├óteva ore in care acesta se desf─â╚Öoar─â, de aceea ne implic─âm de la ├«nceput ├«n realizarea lui. Expertiza ╚Öi experien╚Ťa noastr─â v─â vine in ajutor chiar de la stadiul de idee. Prin colaboratorii no╚Ötri v─â punem la dispozi╚Ťie acces la arti╚Öti, echipamente ce nu fac parte din portofoliul nostru, etc pentru a v─â asigura de succesul evenimentului dumneavoastr─â.

Scenele noastre pentru spectacole ╚Öi turnee sunt ideale c├ónd ai vrei s─â organizezi un spectacol ├«ntr-o pia╚Ťa public─â, ├«ntr-un parc sau ├«ntr-un loc unde accesul pentru trafic de mare tonaj este restric╚Ťionat. Datorit─â montajului rapid si a numarului de personal tehnic necesar redus, noi asigur─âm costuri logistice reduse. In plus scapi si de b─ât─âile de cap cu autoriza╚Ťii de construc╚Ťii temporare, cu inchirierea si securitatea locului de desfa╚Öurare a evenimentului cu o zi inainte ╚Öi una dupa eveniment, de cazarea pentru mai multe zile a unei echipe tehnice de multe ori prea numeroase pentru un buget redus.

Scenele noastre sunt ideale pentru turnee in aer liber, o scena complet utilata fiind gata de eveniment in trei ore. Dac─â ai de organizat un turneu de spectacole in aer liber care se desfasoar─â in zile consecutive in loca╚Ťii diferite, noi avem solu╚Ťia pentru tine.

O scena pentru spectacole si turnee echipata complet cu sunet, lunini si backline este operata de obicei de patru oameni.
Produse si servicii:
inchiriere scene spectacol
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: City Rental Services Srl
Persoana de contact: Bucur Adrian
Adresa: Mas Öina de Paine, Nr.69
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723592997
Website: http://www.megascena.ro