Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

MCA Grup

0742 06 22 39,

Plase impotriva insectelor

tip rulou sau tip usa batanta
Model:
tip rulou sau tip usa batanta
In Stock
Telefon:
0742 06 22 39
 

Detalii produs

Ofera protectie excelenta impotriva insectelor dar sunt gandite in diferite variante practice de montaj: tip rulou, cu posibilitatea atrangerii in caseta, sau tip usa batanta.

Pentru a se integra perfect in estetica tamplariei sunt produse standard in doua variante de culori: alb si maro (RAL 8014), iar la cerere in orice culoare.

La producerea plaselor antiinsecte se foloseste plasa din fibra de sticla gri, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare, aluminiu pentru caseta si ghidaje, iar accesoriile sunt din plastic.

PLASELE IMPOTRIVA INSECTELOR TIP RULOU sunt actionate pe verticala sau orizontala pentru strngerea acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar; se fixeaza cu opritori reglabili, iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei.

PLASELE IMPOTRIVA INSECTELOR TIP USA BATANTA. Avand balamale cu arc pentru inchidere, plasele impotriva insectelor tip usa batanta sunt ideale pentru caile de acces utilizate frecvent. Tocul si cerceveaua sunt din aluminiu rezistent iar actionarea poate fi intr-un canat sau in doua canate cu fixare cu magnet.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: MCA Grup
Persoana de contact: Panait Valentina
Adresa: Str Barseanu Andrei, Nr. 4, Sect. 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0742 06 22 39

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi