Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Soia granule, cuburi, snitel - 100 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Soia este o planta de cultura din familia leguminoase. Din aceasta familie mai fac parte fasolea, trifoiul sau lucerna. Boabele de soia joaca un rol important in industria alimentara, ele continand 39 % proteine, 17 % ulei.

Chiar daca o vedeti ca un bun aliat in timpul postului, e bine sa stiti ca soia are o multime de beneficii pentru sanatate si va poate fi de un real ajutor pe tot parcursul anului.

Soia contine o cantitate mare de proteine si substante nutritive si, are colesterol. Unii specialistii sustin ca o dieta bogata in proteine de soia poate contribui la prevenirea aparitiei bolilor de inima, iar izoflavonele continute de aceasta planta pot ajuta la preintampinarea anumitor forme de cancer.

Soia este incontestabil un aliment sanatos, care ar trebui sa faca parte din dieta oricarei persoane. In soia se gasesc o multime de grasimi sanatoase, fibre si proteine. Alimentele care deriva din soia (tofu sau laptele din soia) sunt substitute sanatoase pentru produsele de origine animala care contin colesterol. Soia este bogata in substante nutritive sanatoase, cum ar fi vitaminele din grupul B si acizi grasi Omega 3.

Soia este o sursa excelenta de fibre, iar laptele de soia are mai multe fibre decat laptele de vaca. După cum se stie, fibrele au un aport important in mentinerea unei bune diete.

Firma Mayernyik distribuie soia sub diverse forme: cuburi, granule sau snitele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura