Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii foto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Servicii foto
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Foto. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Un segment important al activitatii noastre il constituie productia fotografica. Oferim servicii foto complete atat pentru persoane fizice cat si pentru firme si institutii.

Fotografiile le realizam in studio, in locatii bine stabilite sau la resedinta clientului, dupa bunul plac.

Serviciile Foto pe care le oferim sunt:
- Fotografii pentru sfarsit de an scolar la clasele terminale (gradinita, clasa a IV-a, clasa a XVIII-a, clasa a XII-a sau absolvirea facultatii)
- Portofolii pentru modele
- Sedinte foto personale
- Fotografii pentru pagini web
- Fotografii pentru evenimente corporate
- Fotografii aeriene (drona)

Un seviciu important pe care il oferim clientilor nostrii este fotografia de produs.
Fotografiile de produs sunt prezente peste tot in jurul nostru: website-uri, magazine online, reviste, cataloage, brosuri, pliante, afise, reclame, promotii, ele avand un impact vizual maxim asupra potentialului client.

Pentru clientii ce au realizat sedinte foto personale, le oferim si posibilitatea realizarii unor calendare personalizate cu fotografiile din sedinta foto. Calendarele pot fi: de birou (format A5, A6) si calendare de perete (format A3, A2, A1).

Va oferim albume de nunti sau botezuri realizate la o calitate extraordinara de print. Albume Photobook (coperta simpla foto), albume cu coperta Hardcover si Hardcover Deluxe, albume cu coperta imitatie de piele sau albume cu coperta din piele naturala. Oferim ca BONUS finisaje albumelor (coltare metalice, inscriptionare coperta album folio, cotor albume, ambalaj album, etc.) Imprimarea acestor albume se face pe hartie fotografica mata.

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.
Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook:https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura