Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Publicitate Social Media Marketing

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Social Media Marketing
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Social Media Marketing. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Primul pas spre succes este dezvoltarea unui brand puternic, vizibil pe toate canalele sociale importante. Un brand puternic va aduce vizitatori, clienti si profit busines-ului dumneavoastra. Noi suntem aici pentru a va ajuta sa deveniti vizibili pe Internet!

Facebook este una dintre cele mai importante retele sociale din lume. Cu ajutorul Facebook, va oferim vizibilitate business-ului dumneavoastra, a ofertelor dumneavoastra si dezvoltarea brandului. Va oferim servicii complete: Creare Business Page Facebook, Facebook Advertising (PPC), Facebook Retargeting!

Twitter este considerat ca fiind pe locul II in topul retelelor sociale. Statisticile arata ca peste 250 de milioane de utilizatori folosesc Twitter-ul si numarul este in crestere. Twitter este o retea importanta, ce ajuta foarte mult la dezvoltarea unui brand!

Google Plus este reteaua sociala a celui mai mare motor de cautare. Proiectul Google+ incearca sa detroneze succesul incredibil al retelei Facebook. Google Plus are peste 600 de milioane de utilizatori. Google Plus a inclus peste 90 de functii, inclusiv chat si conferinta. Cu ajutorul retelei Google Plus, se obtine trafic de calitate si implicit, pozitionarea site-urilor pe un loc fruntas!

LinkedIn a fost fondata in anul 2003, avand o crestere constanta a numarului de utilizatori ce folosesc aceasta platforma, ajungand pana in anul 2015 la peste 400 de milioane de utilizatori din peste 150 de tari sau regiuni. LinkedIn este o retea sociala orientata spre mediul profesional, unde, persoanele isi pot expune profilul (C.V) sau companiile isi pot posta informatii despre ele, angajati, contact, sedii sociale. Echipa Maxim Media va pune la dispozitie: Creare Business Page, Re-Targetare si promovarea business-ului dumneavoastra in fata a peste 400.000.000 potentiali clienti!

YouTube sau cel mai urmarit site web unde utilizatorii pot incarca si vizualiza videoclipuri. Stiati ca peste 3 miliarde de filmulete sunt urmarite in fiecare zi pe YouTube? Exista peste 2 miliarde de oameni ce urmaresc saptamanal, un filmulet de pe YouTube. YouTube, este un segment important din Social Media Marketing, deoarece, foarte multe anunturi si vizualizari provin din YouTube! Cu noi, afacerea dumneavoastra va fii promovata pe YouTube pentru a fii vizualizata de cati mai multi pasionati ai canalului social YouTube!

Pinterest inregistreaza peste 1 milion de vizitatori lunar, peste 50 de milioane de utilizatori inregistrati si peste 9 milioane de utilizatori inregistrati de pe Facebook. Pinterest este o combinatie intr-un panou virtual si un bookmark ce permite utilizatorilor inserarea unor videoclipuri si imagini pe diverse categorii. Utilizatorii pot sa dea like, sa comenteze si sa copieze materialele vazute!

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook: https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura