Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobile marketing

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mobile marketing
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Mobile Marketing. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Mobile SMS Marketing
SMS Marketing va va ajuta pentru a stabilii o comunicare directa cu potentialii clienti si pentru a le trimite oferte, promotii si alte informari in legatura cu activitatea dumneavoastra.

Mobile Website (Responsive)
Corporatiile si companiile mari si-au creat versiuni de mobil pentru site-urile lor. Cu aparitia si dezvoltarea pietei de smartphone-uri si tablete, este o necesitate responsive design-ul. Prin creearea a unei versiuni de mobil pentru site-ul dumneavoastra, user experience-ul va fii mai prietenos, veti urca in motoarele de cautare si veti primii feedback pozitiv. Site-urile web care nu sunt concepute si pentru mobile experience, pierd sansa de a obtine conversii cat mai multe.

Mobile Apps
Aplicatiile mobile sunt importante pentru multe companii, deoarece, prin aceste aplicatii, companiile isi pot actualiza stirile, pot prezenta foarte multe lucruri interesante pentru public. Aceasta piata are un potential de dezvoltare foarte mare si de aceea este benefic pentru firma dumneavoastra, o aplicatie de prezentare a companiei dumneavoastra, pe Android sau IOS.

Mobile Paid Media - PPC
AdWords si Paid Media pentru mobile este o oportunitate pentru afacerea dumneavoastra, pentru targetarea potentialilor clienti. Pentru campaniile de advertising pentru telfoane si tablete, va oferim GRATUIT:

-Analiza Piata si Raport
-Bannere Advertising
-Implementare Campanii
-Ajustari si Imbunatatiri Zilnice ale Campaniilor de Marketing Mobile.

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook: https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura