Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reclama Radio/Tv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Reclama Radio/TV. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Reclama Radio este un mesaj care dureaza de obicei mai putin de 60 de secunde si care face parte din strategia de promovare a unei afaceri in segmentul mass-media, pentru a vinde un produs, a promova o persoana, un eveniment, o afacere, un serviciu sau pentru a imbunatatii imaginea unei institutii sau companii.

Compania noastra va ajuta in strategia de reclama, stabilind impreuna in functie de audienta vectorilor media si de segmentul de piata caruia va adresati, planificarea si achizitionarea spatiilor publicitare atat la posturile locale sau nationale. Avem parteneriate cu posturile de radio care emit atat local cat si national ( Radio Big Fm, Radio 21, Radio Zu, Kiss Fm, Europa Fm, Magic Fm ).

Reclama TV este un audiovizual scurt folosit de industria de publicitate pentru a transmite catre consumatorul final un mesaj prin intermediul televiziunii. Spre deosebire de reclama radio, mesajul transmis trebuie sa combine si sa convinga atat prin partea video dar si prin cea audio. Productia unei Reclame TV este asemanatoare cu cea a unui film de scurt metraj, el incepe de la elaborarea unui scenariu, dupa care urmeaza productia efectiva a reclamei (regizor, casting, actori, filmare, productia unei animatii sau a unor elemente grafice daca este cazul), iar la final urmeaza post-productia audio-video (montajul), ultima etapa, unde toate elementele reclamei sunt asamblate impreuna.

Compania noastra realizeaza de asemenea si campanii media de reclama in cotidiane locale (din orice judet) si nationale, reclame in saptamanale, reviste, in presa scrisa sau online. De asemenea realizam si campanii stradale de distribuire flyere care constau in impartirea materialelor catre un public tinta, catalogati dupa anumiti indici in locatiile intens circulate (parcari, magazine, strada, metrou, hypermarket-uri, Mall-uri, etc.). Avantajele unei asemenea campanii pot fi observate intr-un procentaj de 80% din consumatorii targetati iar informarea consumatorului fiind realizata si scopul campaniei atins. Distributia se va face “hand to hand” pe strazi, intrari de metrou, piete, parcuri sau intersectii circulate direct de publicul targetat.

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook: https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura