Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Clever Services SRL

0723382468, 0723382468

Combustibil chafing dish 190401

Out of stock
Telefon:
0723382468
Pret:
72 lei
 

Detalii produs

Combustibilul este fabricat din alcool etilic natural (bio), amestecat cu apa si un agent de ingrosare pentru a il face solid sau gel.

Gelul de ardere Hendi este tratat artificial pentru a avea un gust atat de amar incat nu poate fi inghitit. Pentru incalzire sigura si eficienta recomandam sa fie folosit strict in suporturi speciale.

Hendi ofera variantele cele mai intalnite de gel. Capacitatea de incalzire este proportionala cu timpul de expunere in timp ce viteza de incalzire depinde de marimea flacarii (determinata de deschiderea capacului).

Gama Blaze are o flacara scurta, cu ardere intensa; este recomandata pentru folosire la aplicatii ce necesita timp de expunere de aproximativ 2 ore. Gama Hendi este recomandata pentru timp de expunere mai mare de 3 ore.

Atat gama Blaze cat si gama Hendi ard fara funingine sau miros. Recipientele si cutiile fara suporturi speciale de combustibil devin foarte fierbinti in timpul utilizarii, creand astfel un risc semnificativ de arsuri in cazul in care nu sunt plasate in interiorul unui suport de combustibil. Pericol de arsuri!

Aceste tipuri de suporturi combustibil sunt incluse in chafing dish-uri Hendi cat si disponibile separat. Cititi intotdeauna instructiunile de pe produs inainte de utilizare. Asigurati-va ca nu exista flacara deschisa sau obiecte fierbinti in apropiere atunci cand se lucreaza cu gel de ardere. Vaporii inflamabili ies usor din container.

Asigurati-va ca nu se scurge apa (condens) in combustibil. Aceasta poate provoca o pulverizare periculoasa si stropire cu combustibil. Aprindeti combustibilul doar dupa ce a fost instalat in locatia finala de utilizare, in suport. Flacarile sunt aproape in intregime albastre, ceea ce le face greu vizibile in lumina. Se recomanda prudenta. Stingerea combustibilului se face doar prin inchiderea capacului suportului.

Reincarcarea:

Intotdeauna asigurati-va ca vasul si suportul acestuia s-au racit complet.
Scoateti vasul din suport pentru a il umple.

Depozitare:

Depozitati intotdeauna in recipiente inchise, intr-un loc intunecat, bine ventilat, sub 20 C.
Pentru depozitarea unor cantitati mai mari de combustibil va rugam sa consultati regulamentele locale.
Daca instructiunile de mai sus sunt urmate riscul de accidente va fi minim. In cazul unui incendiu abia inceput (foc mic): folositi o patura de incendiu (sau o patura mare, umeda), pentru a acoperi focul si a il priva de oxigen.
In caz de incendiu pe haine/corp: folositi o patura de incendiu sau un stingator de incendiu pudra/CO2.
Nu incercati sa stingeti focul cu un prosop mic, acesta doar va raspandi combustibilul si flacarile!
Dupa stingerea incendiului mentineti corpul rece timp de 15 minute sau pana cand soseste asistenta medicala.
Lasati hainele la loc.
Intotdeauna solicitati asistenta medicala imediat.
Galeata de 4 kg

Caracteristici:

Art Nr: 190401
Unitate de comanda: 4

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Clever Services SRL
Persoana de contact: Papuc Dragos
Adresa: Str. Jean Steriadi, Nr. 48
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723382468
Telefon mobil: 0723382468

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi