Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Verona Trade Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cartier rezidential Vintu de Jos, judetul Alba
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta vanzare

–preluare investitie

Cartier Rezidential
Vintu de Jos, judetul Alba

In urma unui studiu de piata, in anul 2008 am inceput o proiect cartierului rezidential ; amplasamentul cartierului rezidential se afla in Vintu de Jos, Judetul Alba, in zona de SO de Alba Iulia si se intinde pe o suprafata de 12400 mp, parcelat pentru 22 noua unitati locative. Locatia este unica prin amplasament, ceea ce ne-a determinat sa proiect constructia a noua case/ vile o singura familie cu parter si mansarda; casele au suprafete desfasurate 120 mp plus 500 mp teren aferent pentru fiecare. Fiecare casa/vila finalizata este conceputa la acea data de arhitecti ,astfel incat sa aiba o compartimentare echilibrata,confortabila si eficienta,dupa cum urmeaza: parter-terasa exterioara,un living spatios,bucatarie mare,baie,hol si casa scarii,la etaj,sunt distribuite echilibrat 2 dormitoare decomandate,baie;fiecare casa are curte si spatiiu amenajat pentru parcare .
Finisaje de exceptie,placate la exterior cu caramida aparenta, fiecare casa îndeplinind in totalitate gusturile celui mai exigent client.

Solutia constructiva ,a fost proiectata in concordanta cu solutii adecvate pentru a obtine o eficienta energetica maxima,cu costuri de exploatare foarte mici; astfel incat sa se preteze si panouri solare pentru prepararea apei calde menajere si aport la incalzire centrala,acestea fiind optionale.

Lucrarile de sistematizare pe verticala si imprejmuirea incintei,sunt realizate 100%,retele de alimentare cu apa,canalizare,gaze,sunt realizate si racordate la retelele orasenesti; aleea de acces si trotuarul din incinta -sunt realizate infrastructura cu borduri, fara stratul de bitum.

Pentru informatii suplimentare si vizitarea locatiei contactati pe e-mail.
Din Gura in Gura