Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Marbis Production Srl

0264435109, 0745026343

Despre noi

Trimite mesaj
Cu o experienta de peste 7 ani in aria de productie, suntem o companie ce ofera: ANSAMBLARE DE SERIE, PROIECTARE, DIMENSIONARE, MONTARE pentru subansamble, tablouri si instalatii electrice automatizate destinate:ARHITECTURII ELECTRICE/ ELECTRONICE, TRANSPORTULUI FEROVIAR.

O directie importanta in aria de servicii oferite reprezinta identificarea solutiilor optime in proiectarea, dimensionarea, executia TABLOURILOR, INSTALATIILOR ELECTRICE SI AUTOMATIZARILOR ce folosesc ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE pentru constructii rezidentiale si industriale.

COMPANIA NOASTRA ÎNSEAMNA ECHIPA NOASTRA. Suntem un colectiv tanar, lucram impreuna si atingem obiectivele noastre comune, cream si consolidam relatii profesionale puternice, condusi de un spirit de parteneriat si respect reciproc.

In intreaga noastra activitate, la baza se afla o echipa tehnica proprie formata din ingineri specializati si consultanti proprii coordonati printr-un MANAGEMENT STRATEGIC.
Produse si servicii:
ansamblare de serie, proiectare, dimensionare, montare pentru subansamble, tablouri si instalatii electrice automatizate destinate: arhitecturii electrice/ electronice, transportului feroviar
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marbis Production Srl
Persoana de contact: Ghisa Andreea
Adresa: B-dul Muncii, Nr.16
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264435109
Telefon mobil: 0745026343