Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mar Anca Company Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tehnica terapeutica Bican marca inregistrata OSIM
Brand
Cabinet terapeutic, cursuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cabinet terapii alternative si cursuri de initiere in:
Tehnica terapeutica Bican marca inregistrata OSIM

cuprinde urmatoarele module:
MODUL I. Tehnica pentru deblocarea punctelor Tsubo-Shiatsu
MODUL II. Bioenergoterapie si Mutarea punctului de asamblare
MODUL III. Reflexoterapie si Presopunctura
MODUL IV. Terapia prin sugestie

MODUL I. Tehnica pentru deblocarea punctelor TSUBO se realizeaza prin miscari neinvazive, usoare, ce activeaza abilitatea corpului de a se autovindeca, de a stimula un proces imediat de vindecare.
Acest proces nu este limitat la simptomele fizice evidente, ci se extinde si la aspectele emotionale, cognitive si spirituale ale persoanei tratate. Recunoasterea corpului ca pe o unitate complexa, dependenta de echilibrul tuturor acestor aspecte este esentiala in succesul acestei tehnicii.
Punctele denumite tsubo se afla insirate de-a lungul celor patrusprezece sisteme de meridiane - douasprezece sisteme de baza si doua sisteme de control, care se intind pe suprafata intregului corp, de unde pornesc spre organele interne.

Desi invizibile, aceste puncte, denumite tsubo, reprezinta locurile in care fluxul energetic din meridiane se poate cu usurinta diminua si apoi bloca.

Cand fluxul energetic este incetinit in sistemele asociate organelor, apar disfunctiile organelor respective.

Ceea ce se petrece in sistemele de meridiane ar putea fi comparat cu modul in care se comporta apa intr-un furtun. Curgand liber de la sursa, apa trece cu usurinta de-a lungul intregului furtun, atat timp cat nu exista nici un obstacol.

Dar daca apare o strangulare intr-un anumit punct, curgerea apei va fi perturbata. Punctul de constrictie reprezinta corespondentul unui punct tsubo in sistemele de meridiane.
Terapia TSUBO reduce durata convalescentei, indiferent cat de veche sau recenta este afectiunea, aduce un plus de energie si o stare generala de bine.
Afectiunile in care s-a demonstrat o ameliorare dupa terapia pe punctele Tsubo sunt: Paralizie Cerebrala, Paralizie Faciala Periferica, Distrofie Musculara, Mialgie Fibrinoasa, Atac Cerebral si boala Parkinson.
Afectiunile pentru care tehnica terapeutica pentru deblocarea punctelor tsubo, ofera solutii de vindecare sunt numeroase si includ: frisoane, reactii vasomotorii cu inrosire, dureri si amorteli, nevralgii, dureri de cap, senzatia de greutate in cap, ameteala, zgomote in urechi, umeri intepeniti ca urmare a perturbarilor de la nivelul sistemului nervos vegetativ, constipatie, moleseala, raciri ale mainilor si picioarelor, insomnii, deformari ale coloanei vertebrale frecvente la varstele medii si care produc dureri la nivelul umerilor, bratelor si mainilor, dureri de spate, dureri ce apar la nivelul genunchilor in timpul statului in picioare, al mersului sau in timpul urcarii si coborarii scarilor.

Terapia TSUBO aduce corpul in echilibru pentru autovindecare.

Tel.: 0724 395 645/ 0314195079.
Din Gura in Gura