Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Agress Business Company Srl.

Alege Inteligent
0745500286, 0758837022

Despre noi

Trimite mesaj
Agress este un grup de companii care se află într-o continuă dezvoltare indiferent de situaţia economica, politică sau socială din mediul de afaceri în care activează.

├Än 1999, Agress a ├«nceput s─â comercializeze produse ┼či servicii de telefonie mobil─â ┼či IT&C devenind ├«n scurt─â vreme lider de pia┼ú─â pe acest segment ├«n jude┼úele Gala┼úi ┼či Br─âila.

De-a lungul timpului, politica de resurse umane care se concentreaz─â foarte mult pe dezvoltarea personal─â a colegilor valoro┼či din companie, a f─âcut ca Agress s─â-┼či extind─â rapid ariile de acoperire ├«n mai multe jude┼úe din Rom├ónia.

├Än paralel, at├ót majoritatea clien┼úilor persoane fizice c├ót ┼či marile companii din zona Gala┼úi-Br─âila-Tulcea au ales serviciile ┼či produsele Agress oferite de c─âtre divizia de v├ónz─âri IT&C.

P─âstr├ónd mereu ├«n minte misiunea declarat─â a grupului de companii, Agress ╚Öi-a extins re╚Ťeaua de magazine GSM ├«n mai multe ora┼če din Rom├ónia, comercializ├ónd cu profesionalism produse ┼či servicii de telefonie mobil─â.

├Än acest moment ne folosim de toat─â experien┼úa acumulat─â de-a lungult timpului pentru a ob┼úine rezultate optime de la ficare business pe care ├«l de┼úinem sau pe care inten┼úion─âm s─â-l dezvolt─âm at├ót ├«n regim propriu c├ót ┼či ├«n regim de parteneriat.

Pentru satisfac┼úia clien┼úilor ┼či partenerilor no┼čti, grupul Agress va fi mereu format dintr-o combina┼úie ├«ntre experien┼ú─â ┼či entuziasm!
Produse si servicii:
telefoane mobile, gadgeturi si accesorii pentru telefoane mobile
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1999

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Agress Business Company Srl.
Persoana de contact: Ursan Gabriel
Adresa: Str. Anghel Salingny Nr. 177, Incinta liceu Auto, Corp B, Etaj 1, Sediu Agress
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0745500286
Telefon mobil: 0758837022
Fax: 0236469910
Website: http://www.agress.ro