Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lux Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solutii de impermeabilizare Surfapore
Brand
Surfapore
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solutii de impregnare beton, ciment, rosturi, piatra
1. Surfapore C / tratament nanotehnologic pentru protectia si impermeabilizarea suprafetelor poroase din ciment, piatra, zidarie, tencuieli
85 ron (pretul nu include tva)
solutie pentru protectia si impermeabilizarea suprafetelor poroase din ciment, piatra, zidarie si tencuieli. suprafetele tratate cu Surfapore C,  sunt mult mai rezistente la radiatiile uv, ceea ce elimina efectul de ingalbenire. se poate folosi si in amestec pentru impermeabilizarea in profunzime a suprafetei.

2. Surfapore R / tratament nanotehnologic pentru protectia si imermeabilizarea suprafetelor ceramice, lut si a tiglei
85 ron (pretul nu include tva)
tratament pentru protectia si impermeabilizarea suprafetelor ceramice, lut si a tiglei. previne aparitia mucegaiului. prin eliminarea apei va protejati acoperisurile si alte suprafete construite pe baza de argila de “inverzire” si crapare datorata inghetului. acoperire per litru : 8-10 mp.

3. Surfapore T / tratament nanotehnologic pentru protectia impotriva patarii suprafetelor de marmura, granit, portelan
139 ron (pretul nu include tva)
Tratament nanotehnologic activ pentru protectia impotriva patarii suprafetelor de marmura, granit si portelan. Surfapore T creeaza o bariera incolora si impermeabila prin blocarea celor mai fini pori din suprafetele de portelan si alte suprafete fine, oferind un scut impermeabil continu. acoperire per litru : 14-20 mp.

4. Surfapore M / tratament nanotehnologic pentru protectia impotriva petelor de ulei, grasimilor si apei pentru suprafetele de marmura, granit, piatra, ciment
256 ron (pretul nu include tva)

Tratament nanotehnologic activ pentru protectia impotriva petelor de ulei, grasimilor si apei pentru suprafete de marmura, granit, piatra si suprafete din ciment. protectie continua si formula rezistenta face surfapore m solutia ideala pentru protejarea gresiei si a faiantei, blaturilor de bucatarie si zone de trafic intens. acoperire per litru : 8-10 mp.
Din Gura in Gura