Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Craviorserv Srl

0722 374 250, 0722 374 250

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1998,CRAVIORSERV S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Galati, judetul Galati.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Departamentul de constructii sere-solarii ecologice echipate cu instalatii de irigare a montat in tara 92 de module de solarii pana in anul 2009

Departamentul de distributie ingrasaminte chimice desfasoara o activitate profesionista bazata pe relatii contractuale atat cu parteneri interni cat si cu parteneri externi.

Departamentul de materiale de constructii comercializeaza o gama larga de: tabla laminata, otel-beton, ciment, cherestea. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania CRAVIORSERV S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta CRAVIORSERV S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
tabla groasa, medie, subtire, tabla zincata, tabla cutata, otel-beton, tevi otel, profile otel, tabla si tevi din otel inoxidabile
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Craviorserv Srl
Persoana de contact: Sandu Alexe
Adresa: Str Arhipelag, Nr. 3, Bl. Gorun
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0722 374 250
Telefon mobil: 0722 374 250
Fax: 0236 468 839