Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ludor Engineering

Materializam ideile dvs.!
0752681303,

Despre noi

Trimite mesaj
Ludor Engineering este o firm─â recent ├«nfiin╚Ťat─â dar care fructific─â experien╚Ťa profesional─â a fondatorului acumulat─â ├«n aproape 20 de ani de activitate, at├ót in Romania c├ót ╚Öi ├«n Italia ╚Öi Norvegia.

Aceasta experien╚Ť─â, combinat─â cu cea a echipei ╚Öi a colaboratorilor no╚Ötri, ne permite s─â oferim o gam─â larg─â de servicii de inginerie, dedicate ├«n special dezvolt─ârii sau ├«mbun─ât─â╚Ťirii de produse.

Avem competen╚Ťe ├«n toate domeniile proiect─ârii moderne, de la concep╚Ťie p├ón─â la produc╚Ťie, incluz├ónd realizarea de prototipuri (virtuale sau reale), calcule (structurale, func╚Ťionale, conform stadarde ╚Öi reglement─âri, etc.), optimizare, CAM, matri╚Ťe, asisten╚Ť─â tehnic─â, etc.

Cu ajutorul unei re╚Ťele de parteneri atent selec╚Ťiona╚Ťi, din diverse domenii relevante (produc╚Ťie, certificare, brevetare, finan╚Ťare, IT, marketing, logistic─â, aprovizionare, etc.), putem oferi clien╚Ťilor no╚Ötri tot sprijinul de care au nevoie pentru a-╚Öi materializa ideile ╚Öi proiectele.
Produse si servicii:
dezvoltare produse, servicii de inginerie, printare 3D, proiectare CAD, calcule FEM, scanare 3D
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2015

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ludor Engineering
Persoana de contact: Cantemir Doru
Adresa: Tehnopolis
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0752681303