Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Lot Oriel Srl

+40755039900,

Sistem de caracterizare spectrala a celulelor solare

SPEQUEST
Model:
SPEQUEST
Out of stock
Telefon:
+40755039900
 

Detalii produs

Spequest Sistem complet de caracterizare spectrala a celulelor solare

- Solutia completa pentru caracterizarile spectrale
- Configurare modulara pentru o flexibilitate maxima
- Folosit pentru toate tipurile de celule solare (fie dispozitive simple sau compuse): polisilicon, c-Si, mc-Si, nc-Si, celule combinate III/V , filme subtiri: CdTe, CIS, CIGS, Si, a treia generatie: polimeri organici, coloranti
- Domeniu spectral : 200 nm - 2200 nm
- Lumina variabila polarizata
Datorita evolutiei rapide a pietei de celule solare, caracterizarea raspunsului spectral (eficienta cuantica) a devenit unul dintre cei mai importanti parametrii pentru cercetarea si dezvoltarea noilor material, dispozitivelor si deasemenea pentru controlul calitatii si productiei.

SPEQUEST ia in considerare cele mai recente evolutii in domeniul cercetarii de celule solare, configuratia modulara si foarte flexibila permitand adaptarea rapida la cerintele de cercetare si productie.
Software-ul PHOTOR permite controlul complet al masuratorilor si evaluarea datelor, toate calculele fiind conform IEC.

Platforma de vid

Platforma standard de vid permite montarea usoara a probelor celulelor solare si a dispozitivelor. Masuratorile electrice se fac utilizand probe standard PH100 Karl-Suess. Pentru o acuratete foarte buna, platforma poate fi echipata cu un controler de temperatura, care permite calculatorului reglarea controlata a temperaturii intre 5 sC si 70 sC.
Sursa de lumina polarizata

Precizia masuratorilor cuantice a celulelor solare necesita o sursa de lumina pentru polarizare la caracterizarea masuratorilor. Sistemul standard SPEQUEST vine cu o sursa de lumina alba polarizata, dar deasemenea este disponibila si o sursa de lumina multicolora polarizata. Aceasta acopera un domeniu de lungimi de unda de la 450 la 500 nm, de la 700 la 850 nm sau chiar mai mult de 1000 nm.

Sursa de lumina monocromatica

Componenta cheie a fiecarui raspuns spectral a sistemelor de masurare este sursa de lumina monocromatica. SPEQUEST opereaza o sursa de lumina QTM cu un spectograf Czerny Turner cu retea dubla furnizand o lumina monocromatica intre 300 si 1700 nm. Pentru masuratori UV sub 300 nm SPEQUEST poate fi actualizat cu o lampa cu arc de xenon care poate furniza la iesire pana la 200 nm.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lot Oriel Srl
Persoana de contact: Buiu Octavian
Adresa: Str. Ion Nistor, Nr. 4, Et. 1, Modul M2E, Sector 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +40755039900
Website: http://www.lot-oriel.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi