Detalii produs
Drojdie activa deshidratata pentru vinificatie Vinoferm Basic Bayanus saccharomyces cerevisiae sp. Bayanus. Este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri spumante de calitate si pentru producerea de vinuri albe seci ca Feteasca, Riesling, Chardonnay, Pinot gris, Pinot blanc etc.
VINOFERM BASIC BAYANUS a fost selectionata pentru situatiile cand in practica oenologica apar opriri din fermentatie sau pentru refermentari, in particular pentru vinurile rosii.
Doze 20-30 g/l. Pentru musturi poluate mariti doza de drojdie si nutrient.
Utilizare: Adaugati 500g VINOFERM BASIC BAYANUS in 5 litri apa indulcita cu 100 gr de zahar, incalzita la 35-40 grade Celsius. Amestecati. Asteptati 15 minute. Amestecati energic. Asteptati 15 minute. Adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Evitati socul termic: diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga nu trebuie sa fie mai mare de 5-8 grade Celsius.
Uz oenologic. Greutate neta 500g.
Producator: ESSEDIELLE - Italia.