Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Loge Emprise. Ro S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pusca cu impulsuri Ifex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PUSCA CU IMPULSURI SI ECHIPAMENTELE SALE DE ALIMENTARE
Pusca cu impulsuri "IFEX" este proiectata ca un echipament mobil multilateral pentru brigazile de pompieri si echipele de salvare din intreaga lume dar si pt. uz casnic. Cu cantitati mici de apa, acest echipament inteligent de stingere a incendiilor are capacitatea de a stinge si incendii de amploare.
Viteza mare de impuscare a agentului de recire/stingere este de peste 400 km/h asigurand o putere mare de oprire a focului de la distanta. Cu aditiv spumant, se poate angaja atacarea incendiilor provocate de produsele petrochimice. Folosind numai apa se pot stinge incendiile la echipamentele electrice de voltaj mare. Ca un sistem bazat pe om pentru operatii ale echipajelor de interventie rapida, pusca cu impulsuri "IFEX" este utilizata in combinatie cu echipamente de spate sau trolley ca unitati de alimentare independente fiind echipa perfecta pentru atac rapid si stingere rapida a focului.

"IFEX" PUSCA CU IMPULSURI DE 1 LITRU Pusca cu impulsuri "IFEX" este piesa centrala a tehnologiei cu impulsuri. Pusca facuta din otel inoxidabil este formata dintr-o camera de putere, o supapa de mare viteza, un maner cu mecanism de declansare si o camera de apa/adtiv. Sursa de putere este aerul comprimat la 25 bar. Cand supapa deschide, aerul comprimat forteaza eliminarea agentului din cilindru cu o viteza foarte mare in timp de milisecunde. Agentul extinctor este descarcat cu un moment cinetic mare, efect de penetrare si putere mare de racire a zonei incendiate.


Din Gura in Gura