Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lisal Expert Srl

Soft de calitate
0745592602,

Despre noi

Trimite mesaj
LISAL EXPERT este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de aplicatii web, aplicații pentru dispozitive mobile, consultanta IT și training. La A�nceput a fost ca un hoby, care s-a transformat A�ntr-o afacere adevărata A�n vara anului 2014.

Produsele și serviciile oferite respecta cele mai inalte standarde. Cea mai mare parte a muncii noastre se bazeaza pe tehnologii open-source care sunt suficient de stabile astfel incat sa permita utilizarea acestora.

Pana in prezent au fost dezvoltate şi implementate platforme eLearning, sisteme de videoconferinta, magazine online de eCommerce, portaluri, site-uri, aplicații pentru administrarea unei asociatii de proprietari a�� GESIMO, aplicatie de ticheting online (chat, tichete prin email), aplicatii pentru dispozitive mobile, aplicatii dezvoltate conform specificatiilor primite.

Interoperabilitatea aplicatiilor web utilizate este o necesitate frecventa, ceea ce determina utilizarea si cunoasterea in aprofunzime a standardelor si datelor deschise.
Produse si servicii:
Platforme eLearning, Sisteme de videoconferinta web, Magazine online - eCommerce, Portaluri, Site-uri, GESIMO - Program administrare asociatie de proprietari
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lisal Expert Srl
Persoana de contact: Oprea Lucian
Adresa: Mohorului 7, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0745592602