Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Life Art Distributie

Tratam aerul nemteste!
0724070603, 0724070603

Sistem filtrare praf Heylo FarbStop

Out of stock
Telefon:
0724070603
Pret:
4012.61 lei
 

Detalii produs

Sistem filtrare praf si pulbere de vopsea - pentru atelier si santier.

FarbStop contine: Ventilator PowerVent 3000 + carcasa filtrului + filtru pulbere.

Acest sistem de filtrare a prafului e compus dintr-un Ventilator exhaustor mobil PowerVent 3000 + carcasa filtrului + filtrul de pulbere .Ventilatorul exhaustor Heylo PowerVent 3000 se potriveste in special pentru exhaustarea din zone greu accesibile.

Volum de aer circulat: 3085 mc./h/Consum maxim de curent: 2.9 A/Consum mde energie: 0.62 KWatt/ Presiune: 537 Pax a

Purificarea aerului pe santiere devine standard si in Romania. In primavara anului 2014, Comitetul pentru Substante Periculoase al UE a redus pragul de praf respirabil pe santiere. Noile reguli modifica de la 3 mg / cum la 1,25 mg / cum. Filtrul de aer mobil StaubStop reduce praful de pe santiere la minim.

Purificarea aerului la santier este obligatorie: Sechelele tarzii sunt inevitabile datorita expunerii mari la praf la locul de munca. Statisticile arata ca decesele cauzate de cancerul pulmonar sau de silicoza nu scad. Toata lumea a fost avertizata impotriva azbestului intre timp, dar cine stie ca praful de cuart fin (cum ar fi gresia calcaroasa, granitul sau piatra concreata aerata) este, de asemenea, carcinogena? Combinatia acestui sistem de retinere a prafului consta dintr-un ventilator (3.083 cum / h) si o carcasa de filtru. Aceasta include un filtru de praf gros si fin. Ventilatorul puternic asigura indepartarea prafului direct la sursa in timpul lucrarilor de renovare.

Purificatorul de aer industrial Heylo FARBStop  este un sistem de filtrare pentru praf premium fabricat in Germania. Cu o carcasa robusta, un motor performant si care asigura o functionare compatibila cu normele de protectia muncii in vigoare e alegerea perfecta. Plafonul de poluare fonica nu este depasit.

Daca ai nevoie de un echipament robust de filtrare a aerului, purificatorul industrial Heylo StrauStop e solutia ideala. Poti lucra fara griji in medii cu pulberi fine de piatra, adezivi, ciment, var precum si alte compozite. Cu sistemul de filtrare a prafului poti iesi in evidenta fata de concurenta ta. Clientii tai vor fi mai multumiti si vei primi mai multe recomandari. Angajatii tai se vor imbolnavi mai rar si vei avea echipa completa tot anul.

Iata patru motive pentru care purificatorul de aer industrial HeyloFARBStop este ideal pentru afacerea ta:

USOR DE UTILIZAT- transport, setare, pregatire rapida pentru operare;

PRACTIC - aspiratie specifica asigurata prin conectarea unui furtun de aer

VERSATIL - numeroase domenii de utilizare si schimbare rapida a filtrului

FLEXIBIL - combinatie cu filtru de praf (G4 si F9) sau optional, de asemenea, cu filtru de pulverizare uscata.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Life Art Distributie
Persoana de contact: Vasilescu Alin
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724070603
Telefon mobil: 0724070603
Fax: 0371.142.144
Website: http://www.lifeart.ro, http://www.umidificator-venta.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi