Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Purificator aer Airfree E125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

107731 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Iata cateva detalii care te vor ajuta sa intelegi ce poate si ce nu poate face Airfree pentru tine:

Cum functioneaza?

Tehnologia Airfree functioneaza in acelasi mod ca sterilizarea apei prin fierbere; atunci cand apa este fiarta, microorganismele pe care aceasta le contine sunt eliminate. In mod similar, Airfree absoarbe in mod continuu aer din camera, incalzindu-l la peste 200C si sterilizandu-l instantaneu. Aerul purificat este apoi racit in interiorul dispozitivului, inainte de a fi recirculat in camera.

Ce trebuie sa stii despre noul tau purificator?

Ce FACE Airfree:

Airfree este complet silentios si nu necesita intretinere, nici chiar inlocuirea ocazionala a pieselor. Tot ce trebuie sa faceti este sa porniti dispozitivul si sa il lasati sa isi faca treaba.

In primele 24 - 48 de ore exista probabilitatea sa simti miros de la plasticul proaspat dezambalat, din cauza incalzirii cilindrului de ceramica.

Cum stiu ca functioneaza? Dupa 10-15 minute de la conectarea in priza a aparatului puteti simti cum se incalzeste in partea superioara.

Pentru a putea simti efectul Airfree se recomanda o functionare de cel putin 7 zile, timp in care acesta va purifica tot aerul din incaperea pentru care este destinat (nu subdimensionati aparatul la nevoile camerei), cu toate ca puteti aerisi cca 2 ore pe zi. Acesta va trebui pozitionat departe de ferestre pentru optimizarea functiei de convectie naturala.

Ce NU FACE Airfree:

Nu elimina mirosurile sau fumul, ci doar sterilizeaza aerul, eliminand virusurile, polenul, bacteriile si alergenii.

Nu elimina mucegaiul, ci sporii de mucegai din aer. Pentru eliminarea mucegaiului va trebui sa luati altfel de masuri.

Nu dezumidifica aerul (pentru umiditate crescuta se recomanda un dezumidificator) si nici nu-l umidifica (pentru umiditate scazuta se recomanda un umidificator).

Nu incalzeste sau ventileaza incaperea.

Specificatii tehnice:

- Capacitate - 50 m

- Greutate (kg) - 1,27

- Garantie (ani) - 2

- Consum de energie (W) - 50

- Dimensiune - 21,5 cm (diametru) x 26,5 cm (inaltime)

- Tensiune (volti) - 220-240

- Senzori de siguranta cu termistor, siguranta termica, senzor de inclinare, varistor, siguranta de limitare a curentului

*Lumina de veghe.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura