Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aeroterma electrica trifazata Heylo DE 20SH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1314538 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aeroterma electrica Heylo DE 20SH este un aparat de incalzire special, utilizat intotdeauna acolo unde sunt necesare temperaturi ridicate, cum ar fi dezinfectarea cladirilor, eliminarea daunatorilor, intarirea plasticului si a carcaselor de plastic, uscarea containerelor sau procesarea cu caldura in industrie.

Incalzitorul usor si facil de transportat poate fi echipat cu o tubulatura cald de 5 m pentru a putea direcsiona caldura si mai bine. Caracteristica speciala a aparatului DE 20 SH este reglarea vitezei ventilatorului. Aceasta poate fi utilizata pentru selectarea continua a volumului de aer.

Astfel, chiar si la o temperatura de aspiratie mai scazuta, poti obtine o temperatura ridicata de suflare de 120 C, produsa prin reducerea volumului de aer. La peste 140 C puterea electrica este redusa automat pentru a preveni deteriorarea tubulaturii.

Intarirea: Materialele compozite din fibra de sticla sunt fabricate cu rasina epoxidica si trebuie incalzite la temperaturi de cca. 75 C pentru intarire. Incalzitorul special DE 20 SH este potrivit in mod special pentru temperaturi ridicate si uniforme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura