Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Digital Content Distribution LTD

+40312295953,

Licenta Sistem operare Windows 10 Professional

Professional
Model:
Professional
Out of stock
Producator:
Microsoft
Telefon:
+40312295953
Pret:
300.62 lei
 

Detalii produs

Cumparati Windows 10 Professional. Comandati acum si va vom trimite cheia de licenta pentru activarea a Windows 10 Pro direct prin e-mail. Aceasta este o licenta de o singura folosinta si cheia de activare este valabila numai pentru instalare pe 1 PC.

Detalii de produs
Producator: Microsoft
Lansat pe: 08-06-2015
Platforma: Windows 10
Format: Licenta digitala pentru o singura folosinta
Compatibilitate: 32-bit si 64-bit
Limba: multilingv (este posibil sa schimbati setarile de limba dupa instalare; Pachetele de interfata lingvistica sunt disponibile si pentru descarcare separata)
Descriere
Windows 10 Pro aduce inapoi Windowsul deja stiut si incorporeaza imbunatatiri semnificative. Windows 10 Professional are toate caracteristicile ale Windows 10 Home alaturi de punctualitate convenabila de afaceri pentru criptare, log la distanta si crearea de masini virtuale. Conceput pentru a merge cu Dvs. perfect intre dispozitive Windows, acesta devine laptop final personalizat sau desktop la locul de munca si acasa.

Windows 10 este cea mai recenta versiune a sistemului popular de operare Microsoft. Pe langa faptul ca este cel mai rapid sistem de operare a Microsoft pana in prezent, Windows 10 vine de asemenea cu un sistem de securitate integrata care va ajuta sa va protejati computerul de malware.
Multi-doing redefineste modul in care oamenii isi folosesc computerul. Aceasta caracteristica face executarea a mai multor sarcini pe computer mai usor decat oricand, permitandu-va sa vizualizati pana la patru ferestre simultan sau sa creati mai multe desktop-uri virtuale.
Microsoft Edge este noul browser de internet, un upgrade semnificativ a bine-cunoscutului browser Internet Explorer. Edge este conceput sa fie cat mai adaptabil la modul in care lucrati, permitandu-va sa scrieti sau sa tastati note pe majoritatea paginilor web si sa distribuiti cu usurinta aceste note oricui doriti. Edge introduce de asemenea o noua vizualizare de citire, permitandu-va sa cititi articole fara sa fiti distrasi.

► Cortana.
► Unified core.
► Functia Continuum.
► Suport pentru calcul holografic.
► Windows Ink
► Gaming
Windows 10 Pro - perfect pentru afaceri cu
► Azure Active Directory.
► Cea mai mare siguranta.
► Protectie impotriva amenintarilor.
► Accesati oriunde, oricand.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Digital Content Distribution LTD
Persoana de contact: Dimitrova Simona
Adresa: Zavalska Kitka, Nr.8, 1618
Localitate: Sofia
Judet: -
Telefon: +40312295953
Website: http://www.licencedeals.com
Sugestii: sisteme de operare

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi