Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Drinceanu Dumitru

0728846779

Dr Tr-severin

bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Drinceanu Dumitru

0728846779

Teren - platou montan amenajat pentru constructii

Out of stock
Localitate:
Baile Herculane
Tip:
Vanzare
Zona:
DN67D
Tip teren:
Intravilan
Suprafata:
2700
Telefon:
0728846779
Pret:
55000
 

Detalii produs

Terenul este la nordul statiunii B. Herculane,  km 14, pe Valea Cernei, pe DN67D, asfaltat (spre Tg.Jiu), deasupra lacului Prisaca - Cerna („coada lacului”), chiar sub cascada Vanturatoarea.

O zona fantastica, intesata de ape termale si  izvoare cu apa dedurizata. Terenul este o fosta pasune pe creasta de munte, excavata ca platou si porneste lin de la lac, pe drumeagul  particular sapat anume, intre paduri seculare, de-a lungul  vadului  paraului  cascadei, in fosnet si aer racoros. In fata, spre sud-est, creste de munte arid cu pin negru pe alocuri si rasarit de rai. Un loc turistic superb care ofera liniste, plaja, inot, sporturi nautice, pescuit, drumetii sau remediu.

Aproape de Cheile si izvoarele Cernei, Pestera Topolnita; la cateva minute sau zeci de minute de mers cu masina de Ponoare, Baia de arama, Pades ori Campul lui Neag, spre  Valea Lotrului ori Valea Jiului, spre Clisura Dunarii sau Cheile si Valea Nerei. Terenul poate fi parcelat.

Exista utilitati ad-hoc f. convenabile si materiale de constructii din belsug, singurul versant cu piatra construibila. Pretabil la orice: rezidential, turism rustic ori de lux, lacas de tratament sau azil exclusivist.  Pretul - 20 euro/m.p, cca 55000 euro total (usor negociabil). Numai oferte serioase, eventual dupa vizionarea prealabila.

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi