Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Teren - platou montan amenajat pentru constructii
55000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Terenul este la nordul statiunii B. Herculane,  km 14, pe Valea Cernei, pe DN67D, asfaltat (spre Tg.Jiu), deasupra lacului Prisaca - Cerna („coada lacului”), chiar sub cascada Vanturatoarea.

O zona fantastica, intesata de ape termale si  izvoare cu apa dedurizata. Terenul este o fosta pasune pe creasta de munte, excavata ca platou si porneste lin de la lac, pe drumeagul  particular sapat anume, intre paduri seculare, de-a lungul  vadului  paraului  cascadei, in fosnet si aer racoros. In fata, spre sud-est, creste de munte arid cu pin negru pe alocuri si rasarit de rai. Un loc turistic superb care ofera liniste, plaja, inot, sporturi nautice, pescuit, drumetii sau remediu.

Aproape de Cheile si izvoarele Cernei, Pestera Topolnita; la cateva minute sau zeci de minute de mers cu masina de Ponoare, Baia de arama, Pades ori Campul lui Neag, spre  Valea Lotrului ori Valea Jiului, spre Clisura Dunarii sau Cheile si Valea Nerei. Terenul poate fi parcelat.

Exista utilitati ad-hoc f. convenabile si materiale de constructii din belsug, singurul versant cu piatra construibila. Pretabil la orice: rezidential, turism rustic ori de lux, lacas de tratament sau azil exclusivist.  Pretul - 20 euro/m.p, cca 55000 euro total (usor negociabil). Numai oferte serioase, eventual dupa vizionarea prealabila.
Din Gura in Gura