Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lera Srl

0233234250 - Camelia Lecusescu, 0744551947

Despre noi

Trimite mesaj
Lera S.R.L. din Dumbrava Rosie, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 43 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de piese de schimb si accesorii pentru utilaje din industria textila, tubulatura gofrata din aluminiu si inox, confectii metalice, balustrade inox, scari interioare inox, roti dintate, role transportoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lera S.R.L.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Principala preocupare a companiei Lera S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
piese de schimb si accesorii pentru utilaje din industria textila, tubulatura gofrata din aluminiu si inox, confectii metalice inox, balustrade inox, scari interioare inox, roti dintate, role transpot
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lera Srl
Persoana de contact: Lecusescu Sorin
Adresa: Str. Stramutati
Localitate: Dumbrava Rosie
Judet: Neamt
Telefon: 0233234250 - Camelia Lecusescu
Telefon mobil: 0744551947
Fax: 0233234250
Website: http://www.lera.ro