Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Lencoplant Business Group Srl

Dedicat grădinii tale
0249535334,

Ingrasamant lichid Nitro-Combi 1 Litru

NITRO COMBI
Model:
NITRO COMBI
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0249535334
Pret:
40 lei
 
 

Detalii produs

Ingrasamant lichid de azot organo-chimic cu micronutrienti
Sinteza (w/w)
Total azot (Ν) 22,0 %
Ureic 9,7 %
Amoniu 1,5 %
Nitrat 1,5 %
Polimetilen 7,8 %
Organic 1,5 %
Zinc (Zn) 0,1 %
Mangan (Mn) 0,1 %
Aminoacizi 9,0 %

Nitro-Combi este un ingrasamant lichid de azot organo-chimic, ce contine toata gama de forme disponibile de azot, utilizate in nutritia plantelor. Datorita structurii sale, Nitro-Combi realizeaza asimilarea normala de azot in etapele critice ale cresterii plantei cu pierderi minime cauzate de evaporare si scurgere. In plus, Nitro-Combi contine zinc si mangan intr-o forma usoara, disponibila pentru tesuturile plantei care sustine metabolismul de azot in celulele plantei. Concentratia ridicata de aminoacizi in produs creste absorbtia azotului de catre frunze si radacini si imbunatateste, de asemenea, abilitatea plantelor de a asimila nutrientii din sol.

PROPRIETATI
• Sustine cresterea partii de deasupra solului a plantelor.
• Acopera in totalitate necesitatile de azot ale plantei cu rate scazute de aplicare datorita pierderilor reduse de azot cauzate de evaporare si scurgere.
• Asigura o crestere normala si stabila in toate culturile ca urmare a eliberarii treptate a azotului.
• Ofera un inceput puternic de crestere al plantelor datorita procentului ridicat suficient de azot organic obtinut din aminoacizii continuti.
• Imbunatateste productivitatea plantelor care are ca rezultat cresterea randamentului culturii.
• Imbunatateste absorbtia de nutrienti a plantelor prin radacinile acestora.
• Sustine procesele metabolice in celulele plantei si, prin urmare, planta utilizeaza eficient azotul din Nitro-Combi. In acest fel se asigura eficienta maxima a ingrasamantului.

COMPATIBILITATE Poate fi amestecat cu aproape toate ingrasamintele si produsele chimice.
A se urma instructiunile de amestecare scrise pe eticheta restului de pesticide inainte de a se amesteca cu Nitro-Combi. In orice caz, se recomanda un test de compatibilitate inainte de a se amesteca in recipient.

ATENTIE A NU se utiliza atunci cand cultura este afectata de stres din cauza daunatorilor, caldurii sau nivelelor inadecvate de umiditate. A nu se aplica in perioada de caldura a zilei. A nu se permite raspandirea de aburi de pulverizare concentrata pe fructe si frunze.

APLICARI - RATA DE APLICARE Nitro-Combi poate fi aplicat prin fertirigare prin sistemul de irigare/fertilizare sau foliar conform urmatoarelor rate de aplicare. Perioada de aplicare si numarul de aplicari sunt determinate de necesitatile plantei si de programul de administrare al fiecarei culturi. Aplicari foliare Legume: 1,5-5 l/ha Horticultura in camp deschis: 1,5-5 l/ha Horticultura de sera: 10 l/ha Capsuni: 6-6,5 l/ha Citrice: 6-6,5 l/ha Pomi: 6,5-15 l/ha Vie: 6-12 l/ha Bumbac, tutun: 5-7,5 l/ha Cartofi, cepe, sfecle: 2,5-3 l/ha Cereale, porumb: 1,5-6 l/ha Furaje: 5-7,5 l/ha Plante ornamentale: 0,5-1 l/200 l de apa Pomi ornamentali: 1 l/200 l de apa Spatii verzi: 1-1,5 l/200 l de apa Culturi aromatice: 1 l/200 l de apa Aplicari pe sol Legume: 10-15 l/ha Horticultura in camp deschis: 10-15 l/ha Horticultura de sera: 20-30 l/ha Capsuni: 10-15 l/ha Citrice: 10-20 l/ha Pomi: 10-20 l/ha Vie: 10-20 l/ha Bumbac, tutun: 10 l/ha Cartofi, cepe, sfecle: 10-15 l/ha Furaje: 10 l/ha Plante ornamentale: 10-15 l/ha Pomi ornamentali: 10-15 l/ha Spatii verzi: 20-40 l/ha Culturi aromatice: 10 l/ha

PRECAUTII Daunator daca este inghitit. A se evita contactul cu ochii si pielea deoarece provoaca iritatie si posibila vatamare. Spalati bine fiecare parte expusa a corpului cu apa din abundenta si consultati sfatul medicului in cazul contactului cu ochii. A se utiliza intotdeauna echipamentul personal de protectie (masca, manusi, sorturi de cauciuc sau de plastic si cizme) in timpul aplicarii. A nu se contamina apa subterana sau apa de suprafata prin curatarea echipamentului sau eliminarea deseurilor in lacuri, rauri si parauri.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Lencoplant Business Group Srl
Persoana de contact: N Cristi
Adresa: Str. Preot Dumitru Stancu, Nr. 52A
Localitate: Comuna Izbiceni
Judet: Olt
Telefon: 0249535334

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi