Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Lencoplant Business Group SRL

Dedicat grădinii tale
0249535334,

Solutie pentru amendamentul solului Super Soil 1 Litru

SUPER SOIL
Model:
SUPER SOIL
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0249535334
Pret:
120 lei
 
 

Detalii produs

Solutie pentru amendamentul solului Super Soil 1 Litru

Solutie pentru amendamentul solului Pentru crearea unui sol fertil gata pentru a gazdui culturi sanatoase si foarte productive Super Soil este un agent biologic care activeaza si intinereste solul care a fost dezinfectat cu mijloace fizice sau chimice. Se aplica dupa dezinfectarea solului si inainte de semanare sau plantare. Acesta are ca scop pregatirea solului pentru cultura. Super Soil contine microorganisme benefice din sol care exista in mod natural si sunt capabile sa colonizeze solul rapid si eficient, rezultand in crearea unui mediu ideal de crestere sanatoasa, viguroasa si foarte productiva a plantelor.

BENEFICII
• Reface microflora naturala a solului si activeaza, totodata, solul dupa dezinfectie.
• Sporeste si imbunatateste eficacitatea dezinfectiei.
• Imbunatateste structura si compozitia solului, deoarece continutul de microorganisme dizolva nutrientii din sol (fosfor, oligoelemente) si creste materia organica.
• Creeaza soluri fertile capabile sa gazduiasca culturi foarte productive si sanatoase.
• Accelereaza germinarea semintelor si cresterea rapida a rasadurilor datorita hormonilor similari plantelor (auxine, citokinine, gibereline) care produc si secreta continutul de microorganisme benefice.
• Contribuie la fixarea rapida si sigura a plantelor in sol.
• Imbunatateste vigoarea si randamentul culturii deoarece microorganismele benefice sustin disponibilitatea nutrientilor din sol si produc substante care imbunatatesc cresterea plantei si randamentul culturii.
• Fortifica rezistenta plantelor impotriva factorilor de stres abiotici.
• Este un produs ecologic care contribuie la asigurarea si mentinerea fertilitatii solului.

CULTURI RECOMANDATE Super Soil se aplica in toate solurile care au fost dezinfectate si sunt gata sa gazduiasca orice tip de culturi.

APLICARE Agentul biologic Super Soil trebuie aplicat conform urmatoarelor metode: I. In caz de solarizare (45-90 de zile sau 20-30 de zile), imediat dupa finalizarea solarizarii si aproximativ 5-15 zile inainte de semanare sau plantare. ii. In caz de dezinfectie chimica, 7-15 zile dupa finalizarea dezinfectiei si aproximativ 5 zile inainte de semanare/plantare sau nu mai tarziu de perioada semanarii sau plantarii. Agentul biologic Super Soil se aplica prin 2 metode: 1. Prin pulverizarea intregii suprafete a solului si a incorporarii mecanice (prasit, plugarit rotativ, arat etc.) 2. Prin udarea prin sistemul de irigare/fertirigare. RATA DE APLICARE 10 l/ha

COMPATIBILITATE A nu se amesteca cu bactericide si fungicide. A nu se combina cu solutia pentru amendamentul solului Live Soil pentru o intinerire integrata a solului. Se poate amesteca cu ingrasaminte organice, amendamente pentru sol si activatori organici naturali ai solului.

CONDITII DE DEPOZITARE Pentru conservarea unui nivel ridicat de eficienta, produsul trebuie pastrat la temperatura camerei (15-20 C). Durata poate creste pana la 6 luni atunci cand este pastrat la frigider (2-4C). A NU SE INGHETA. A se pastra ferit de lumina directa a soarelui sau orice sursa de caldura. A nu se lasa capacul deschis dupa utilizare. A nu se reutiliza recipientele goale.

PRECAUTII In caz de contact cu pielea sau hainele, spalati bine cu apa si sapun. In caz de contact cu ochii, spalati cu apa din abundenta. In cazul in care iritatia persista, contactati medicul.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lencoplant Business Group SRL
Persoana de contact: N Cristi
Adresa: Str. Scolii, Nr. 4
Localitate: Garcov
Judet: Olt
Telefon: 0249535334
Website: http://www.lencoplant.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi