Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Lencoplant Business Group SRL

Dedicat grădinii tale
0249535334,

Amendament lichid pentru sol Bionem 1 Litru

BIONEM
Model:
BIONEM
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0249535334
Pret:
180 lei
 
 

Detalii produs

Amendament lichid pentru sol Contine: 1 x 1012 cfu* microorganisme benefice *(cfu): unitati formatoare de colonii BIONEM este un amendament lichid pentru sol care contine microorganisme benefice pentru sol (1 × 109 cfu/ml - unitati formatoare de colonii per ml) care sunt de ajutor in degradarea materiei organice si crearea conditiilor optime de crestere a sistemului de radacina. In paralel, substratul lichid al BIONEM contine diferite substante (polizaharide, oligozaharide, aminoacizi, oligoelemente si macronutrienti) care imbunatatesc proprietatile fizico-chimice ale solului, cresc fertilitatea acestuia si obtin randamente ridicate ale culturilor.

BENEFICII
• Creste populatia microbiana benefica a solului.
• Sporeste actiunea microorganismelor benefice care exista deja in sol.
• Imbunatateste structura biologica a solului.
• Creste capacitatea retentiei de apa a plantelor.
• Creste capacitatea schimbului de cationi.
• Permite o mai buna aerare a solului.
• Este o formula ecologica care nu slabeste echilibrul ecosistemului si nu polueaza mediul.
• Nu contine agenti patogeni, deoarece este fabricat in conditii sterile.

CULTURI RECOMANDATE BIONEM poate fi aplicat pe legume, buruieni si plante aromatice, arahide, ornamentale, pajisti, culturi de fructe, precum si culturi tuberoase. APLICARE Se aplica inainte de plantare sau, preferabil, in timpul plantarii si in faza de rasadire sau imediat dupa rasadire. Poate fi imbibat in jurul zonei de radacina, dar trebuie incorporat in sol fie mecanic (prin prasit), fie prin udarea plantelor imediat dupa aplicare. BIONEM poate fi aplicat, de asemenea, prin sistemul de irigare/fertilizare.

FRECVENTA DE APLICARE Frecventa de aplicare depinde de conditia solului si a culturii. In cazul solurilor nefertile sau decolorate (sau dupa cultivare intensa) se recomanda mai multe aplicari (la fiecare 15-25 zile). Atunci cand aplicarile incep in faza initiala a cresterii plantei, plantele sunt mai viguroase in perioada critica de crestere, ceea ce duce la randamente mai mari si recolte mai bune.

RATE DE APLICARE Aplicare prin sistemul de irigare: 5 l/ha dizolvati in apa la un raport de 1:100. Aplicare directa pe sol: 5 l/ha amestecati cu 500 kg de balegar organic. Initial, produsul este pulverizat pe balegar si apoi balegarul este raspandit si incorporat mecanic (prasit) in sol.

COMPATIBILITATE BIONEM NU trebuie amestecat cu fungicide. Din acest motiv, trebuie aplicat cu grija. Amestecarea BIONEM cu fungicide in recipient este interzisa. In orice caz, se recomanda evitarea aplicarilor de fungicide in sol pentru cel putin 15 zile inainte sau dupa aplicarea BIONEM.

DEPOZITARE Pentru a se asigura un nivel ridicat de eficienta, produsul trebuie pastrat la temperatura camerei. NU TREBUIE SA INGHETE. A se pastra ferit de lumina directa a soarelui si departe de orice sursa de caldura pentru a preveni supraincalzirea. A nu se lasa capacul deschis dupa utilizare. Recipientele goale nu trebuie reutilizate.

PRECAUTII In cazul contactului cu pielea sau imbracamintea, spalati pielea bine cu apa si sapun. In cazul contactului cu ochii, spalati cu apa din abundenta. Daca iritatia persista, consultati medicul. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lencoplant Business Group SRL
Persoana de contact: N Cristi
Adresa: Str. Scolii, Nr. 4
Localitate: Garcov
Judet: Olt
Telefon: 0249535334
Website: http://www.lencoplant.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi