Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Lencoplant Business Group Srl

Dedicat grădinii tale
0249535334,

Ingrasamant organic Bactilis 1 Litru

BACTILIS
Model:
BACTILIS
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0249535334
Pret:
150 lei
 
 

Detalii produs

Ingrasamant organic Bactilis 1 Litru
Contine microorganisme benefice din sol in populatie de 1,5 x 1010 cfu (unitati formatoare de colonii) per litru. Bactilis este un lichid inoculant microbian care contine microorganisme benefice din sol sub forma de spori. Imediat ce este aplicat Bactilis in sol, sporii germineaza rapid si bacteria care exista incepe sa prolifereze si sa colonizeze radacina plantei. In paralel, bacteriile incep sa produca substante-metaboliti care imbunatatesc inradacinarea, cresterea plantei si vigoarea plantelor si imbunatatesc rezistenta sistemului de radacina impotriva stresului. Microorganismele cuprinse in Bactilis sunt gram pozitive (acestea produc spori). Substratul organic lichid din Bactilis actioneaza ca sursa de alimentare care ajuta microorganismele sa prolifereze si stabilesc colonii la radacini.

INSTRUCTIUNI DE AMESTECARE SI COMPATIBILITATE: Bactilis poate fi amestecat cu ingrasaminte, fungicide si alte produse chimice. A se citi si urma instructiunile de amestecare scrise pe eticheta celorlalte produse chimice. A se aplica in aceeasi zi toata solutia amestecata in recipient. NU trebuie amestecat cu alte bactericide sau dezinfectanti pentru sol. Bactilis trebuie aplicat dupa dezinfectarea solului. A se aplica dupa 48 de ore dupa aplicarea oricarui bactericid sau dezinfectant pentru sol. NU trebuie amestecat cu produse care contin orice tip de peroxid. A se folosi Bactilis dupa 24 de ore de la aplicarea de astfel de produse. Bactilis nu este fitotoxic pentru plante.

DEPOZITARE: Produsul trebuie pastrat la temperatura camerei. NU TREBUIE SA INGHETE. A se pastra ferit de lumina directa a soarelui sau orice sursa de caldura. A nu se lasa capacul deschis dupa utilizare. Recipientele goale nu trebuie reutilizate.

UTILIZARE SI APLICARE: Bactilis poate fi utilizat in pepinierele ornamentale si legumele cultivate in ghiveci, banca sau cos care sunt crescute in sera sau in camp deschis. Poate fi folosit pentru ornamentale interioare sau exterioare. A se aplica Bactilis pe toata durata sezonului de crestere a plantei. A se utiliza in toate tipurile de verdeata, culturi perene, butasi de flori, tufe, rasadnite, pomi, culturi frunzoase, legume, buruieni si ghivece cu plante. Deoarece Bactilis este o solutie omogena care este 100% solubila in apa, poate fi aplicat prin toate sistemele de irigare prin picurare si sistemele de pulverizare. Este cel mai eficient ca imbibator pentru sol sau ca pulverizator al suprafetei solului.

ATENTIE: In cazul contactului cu pielea sau imbracamintea, spalati bine cu apa si sapun. In cazul contactului cu ochii, spalati cu apa din abundenta. In cazul in care iritatia ramane, consultati medicul. A nu se lasa la indemana copiilor.

A SE AGITA BINE INAINTE DE ORICE UTILIZARE RATE DE APLICARE RECOMANDATE CULTURA RATA DE APLICARE FRECVENTA Legume, legume cu frunze, telina, cepe, buruieni, plante aromatice 2 - 5l/ha A se aplica la semanat sau la rasadire Rosii, ardei, Cereale 2 - 5 l/ha A se aplica la rasadire. A se repeta la fiecare 14-28 zile Pepeni galbeni, castraveti si alte cucurbitacee 2 - 5 l/ha A se aplica la rasadire. A se repeta la fiecare 14-28 zile Capsuni 2 - 5 l/ha A se aplica la rasadire. A se repeta la fiecare 14-28 zile Pomi, struguri 5 - 10 l/ha A se aplica de 3-4 ori pe an Pepiniere 1 - 2 ml/l de apa A se uda discurile, ramele sau ghivecele dupa plantare Tufe, arbusti, plante de vita de vie 0,5 litri/100 l de apa A se aplica la rasadire prin imbibarea radacinii Pajiste 10 l/ha A se dizolva intr-o cantitate de apa adecvata si a se pulveriza la fiecare 21-28 zile Hidroponice Prima aplicare: 40 ml/100 l de apa Functionare prin sistem Repetare: 15 ml/100 l de apa A se alimenta de fiecare data cand se adauga apa Orhidee 15 - 30 ml/4 l de apa A se aplica la rasadire. A se repeta la fiecare 14-28 zile

RATA DE APLICARE PENTRU PULVERIZARE IN RASADNITE Raport 1:100 120 ml pereche per 100 litri de apa. Daca este necesar, a se repeta la fiecare 14 zile.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Lencoplant Business Group Srl
Persoana de contact: N Cristi
Adresa: Str. Preot Dumitru Stancu, Nr. 52A
Localitate: Comuna Izbiceni
Judet: Olt
Telefon: 0249535334

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi