Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Lencoplant Business Group Srl

Dedicat grădinii tale
0249535334,

Biostimulator lichid pentru maturizare Brix-In 1 Litru

BRIX-IN
Model:
BRIX-IN
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0249535334
Pret:
70 lei
 
 

Detalii produs

Special pentru culturile de fructe si legume
Analiza tipica (w/w)
Mono- oligo- poli-zaharide ...........17,3 %
Materie organica ..........................21,6 %
Total azot (N) .............................. 2,0 %
Total fosfor (P2O5) ..................... 0,3 %
Total potasiu (Κ2Ο) .................... 4,2 %
Total calciu (CaO) ...................... 2,5 %
Total magneziu (MgO) ................ 0,5 %
Micronutrienti ............................. 0,8 %
pH .............................................. 6,3-6,6
Conductibilitate (ds/m) ...................66,3
Salinitate (ppt) ................................46

BRIX in este un biostimulator lichid condensat care accelereaza procedeele biologice care induc maturizarea fructelor si a legumelor.BRIX in contine substante care imbunatatesc caracteristicile calitative ale fructelor si florilor ducand la o crestere a valorii productiei si ca urmare, profitul fermierului este crescut.

PROPRIETATI
• Accelereaza maturizarea fructului.
• Creste continutul de zaharuri si micronutrienti din fructe.
• Imbunatateste culoarea si aroma fructelor.
• Contribuie la dimensionarea fructului, ceea ce duce la mai multe fructe ferme.
• Creste perioada de valabilitate a fructelor.
• Imbunatateste toleranta fructelor in timpul transporturilor.
• Induce plantele ornamentale sa produca flori in culori mai vii si cu miros intens. CULTURI BRIX in este recomandat in procesul de fructificatie a culturilor, cum ar fi mere, pere, piersici, caise, cirese, portocale, mandarine, lamai, struguri (struguri de masa si de vin), rosii (comercializabile si industriale), castraveti, ardei, vinete, dovlecei, pepene verde, pepene galben, capsuni.

APLICARE
Se aplica foliar (dupa ce a fost dizolvat intr-o cantitate de apa adecvata) la sfarsitul etapelor sezonului de crestere. Numarul aplicarilor necesare este determinat de nevoile fiecarei culturi, precum si de conditiile locale ale regiunii cultivate.

COMPATIBILITATE
Este compatibil cu majoritatea pesticidelor chimice. A nu se amesteca cu formule foarte acide sau cu formule care nu sunt compatibile cu solutii alcaline. In orice caz, se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate inainte de a se amesteca in recipient.

MANIPULARE SI DEPOZITARE
A se aplica numai in orele cele mai racoroase ale zilei. A se pastra intr-un loc unde produsul nu va ingheta.

A SE AGITA BINE INAINTE DE ORICE UTILIZARE RATE DE APLICARE Rosie, ardei, vanata, castravete, dovlecel: 0,5-1 l/200 l de apa. A se aplica cu 7-10 zile inainte de fiecare recoltare. Rosie industriala: 0,5-1 l/200 l de apa. A se aplica in timpul perioadei de maturizare a fructului. Pepene galben, pepene verde: 0,5-0,75 l/200 l de apa. A se aplica la fiecare 1-2 saptamani incepand de la fructificatie pana la recoltare. Capsuni: 0,5-0,75 l/200 l de apa. A se aplica la fiecare 1-2 saptamani dupa maturizarea fructului (albirea fructului). Ornamentale: 0,4-0,6 l/200 l de apa. Prima aplicare la inceputul infloririi. A se repeta aplicarile la fiecare 1-2 saptamani. Fructe samantoase, drupe, vie: 0,7-1 l /200 l de apa. Prima aplicare la maturizarea fructului, urmata de o a doua aplicare cu 10-20 zile inainte de recoltare. Pomi de citrice: 0,7-1 l/200 l de apa. Prima aplicare la formarea fructului, a doua aplicare la cresterea completa a fructului si a treia aplicare la inceputul maturizarii.

PRECAUTII
Daunator daca este inghitit. A se evita contactul cu pielea si ochii deoarece poate cauza iritatie si posibila vatamare. Spalati bine fiecare parte a corpului expusa cu apa din abundenta si consultati medicul in cazul contactului cu ochii.

ATENTIE Lichid oxidant (cat. 3) Lezarea grava a ochilor (cat. 1) Fraze de pericol: H272: Poate agrava un incendiu; oxidant Η318 : Provoaca leziuni oculare grave Fraze de precautie: P220: A se pastra/depozita departe de materiale combustibile/imbracaminte. P305+P351+P338: IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.
A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Lencoplant Business Group Srl
Persoana de contact: N Cristi
Adresa: Str. Preot Dumitru Stancu, Nr. 52A
Localitate: Comuna Izbiceni
Judet: Olt
Telefon: 0249535334

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi