Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Lencoplant Business Group Srl

Dedicat grădinii tale
0249535334,

Ingrasamant organic Proton-C 1 Litru

PROTON-C
Model:
PROTON-C
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0249535334
Pret:
60 lei
 
 

Detalii produs

Ingrasamant organic lichid condensat cu extract de plante marine
Analiza standard (w/v) Materie uscata ................ 32,00 %
Materie organica ................ 12 - 15 %
Azot (Ν) .............................. 0,20 %
Fosfor (P2O5) ..................... 0,20 %
Potasiu (Κ2Ο) ........................ 4,50 %

Contine si citokinine, auxine, gibereline, aminoacidzi, micronutrienti, vitamine si carbohidrati. Proton-C este un ingrasamant natural organic lichid, care provine dintr-un extract de plante marine care apartin genei Ascophyllum Nodosum.

Datorita metodei sale de productie, Proton-C pastreaza intregul continut de plante marine care include hormoni naturali de plante (citokine, auxine, gibereline, betaine), aminoacizi si carbohidrati.

Prin aplicare Proton-C conform ratei de aplicare recomandata si programului de aplicare recomandat pentru fiecare cultura, obtinem:
• Crestere a capacitatii de productie a culturilor.
• Crestere a infloririi si a fructificatiei.
• Sustinere a cresterii.

A SE AGITA INAINTE DE UTILIZARE PERIOADA DE APLICARE
Pomi: A se aplica inainte de inflorire, dupa inflorire si in timpul maturizarii pana la 15 zile inainte de recoltare. O aplicare dupa recoltare poate creste randamentul pomului pentru urmatorul an.
Kiwi: A se aplica de 3-4 ori incepand de la formarea fructului pana la recoltare.
Vie: A se aplica in etapa de crestere, la fructificatie si la dimensionarea ciorchinelui si fructului. O aplicare dupa recoltare creste productivitatea viei pentru urmatorul an.
Capsuni: A se aplica initial atunci cand este suficient frunzis pentru a absorbi pulverizarea, la prima inflorire, la fructificatie si la fiecare 2-3 saptamani in timpul recoltarii.
Legume frunzoase: A se aplica de 3-4 ori din etapa primelor frunze adevarate pana la recoltare.
Rosie, ardei, vanata, dovlecel, pepene galben: A se aplica la o crestere de 15-20 cm, la prima inflorire, la prima fructificatie, dupa 10-14 zile si la 48 ore dupa fiecare recoltare.
Castravete, fasole: A se aplica in etapa cand s-au format 4 frunze adevarate, la prima inflorire, dupa 1-2 saptamani si 48 de ore dupa fiecare cules.
Cartof: Initial, a se inmuia tuberculii pentru 24 de ore si apoi a se aplica la o crestere de 15-20 cm, inainte de inflorire si in timpul infloririi.
Plante ornamentale, flori: La fiecare 10-15 zile incepand din etapa de crestere. Tutun, sfecle: 3-4 aplicari la fiecare 10-20 de zile incepand din etapa primei frunze adevarate.
Pajisti, furaje, iarba: Dupa fiecare taiere.

PRECAUTII A NU se inghiti. A se evita contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu pielea sau ochii, spalati bine cu apa din abundenta. In cazul in care iritatia persista, cereti sfatul medicului.

DEPOZITARE A se pastra produsul intr-un loc racoros si ferit de lumina directa a soarelui. A se pastra bine sigilat in recipientul sau.

A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Lencoplant Business Group Srl
Persoana de contact: N Cristi
Adresa: Str. Preot Dumitru Stancu, Nr. 52A
Localitate: Comuna Izbiceni
Judet: Olt
Telefon: 0249535334

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi