Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cadouri - bucurii - amintiri

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Album foto Bambi Disney Magical Beginnings

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Brand
JODI280
Out Of stock
Descriere
Disney Magical Beginnings - Album foto Bambi

Albumul foto cu indragitul personaj Bambi reprezinta cadoul ideal pentru tinerii parinti care vor sa pastreze cele mai importante amintiri legate de bebelusul lor.

Caracteristici:albumul este inscriptionat cu mesajul "welcome to the world little one" (bine ai venit pe lume, micutule) si este ideal pentru pastrarea fotografiilor din primele zile de viata ale bebelusilor.

In interior este o pagina ce se poate personaliza.pot fi pastrate pana la 50 de fotografii.

Design-ul este desavarsit de o pangliga eleganta cu care este prevazut albumul.

Articolul Disney Magical Beginnings - Album foto Bambi face parte din categoria cadouri pentru nastere. Pentru mai multe modele cutii pastrare amintiri, albume foto cadou, seturi cadou sau alte idei cadouri nastere, puteti accesa categoria aici.

Pentru ca exista multe momente importante in viata unui bebelus, fie ca sunteti fericitii parinti, fie ca sunteti nasi sau altcineva drag din viata bebelusului, la K&R Baby gasiti cadoul potrivit dintr-o gama variata de cadouri pentru bebelusi, cadouri botez, cadouri turta, cadouri mot, cadouri pentru prima aniversare sau cadouri pentru primul Craciun.

Pentru mai multe modele si idei, puteti accesa toate categoriile aici.Produsul apartine colectiei Disney Magical Beginnings, colectie de care va puteti bucura la magazinul online K&R Baby. Puteti accesa colectia Disney Magical Beginnings aici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura