Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Koppel Aw Romania Ascensoare Srl

0733980341,

Despre noi

Trimite mesaj
Povestea noastr─â ÔÇô Fondat─â ├«n 1958 de ing. Rodolfo Iotti, atunci la treizeci ┼či opt de ani, cu experien┼ú─â ├«ndelungat─â de lifturi ├«n firme mari interna┼úionale ┼či italiane, ┼či care ast─âzi e Pre┼čedintele Societ─â┼úii, Koppel AW de atunci dedic─â toat─â proiectarea sa construc┼úiei lifturilor ┼či ├«n general sistemelor de transport vertical.

KOPPEL A.W. ├«n mai mult de 50 de ani de via┼ú─â a instalat mai mult de 10.000 de instala┼úii ├«n diferite zeci de ┼ú─âri din lume ┼či ├«n mod particular circa 25% de lifturi instalate ├«n provincia din Parma.
N─âscut─â ca firm─â individual─â ├«n micul sediu din Vicolo dei Mulini 1 la Parma, ├«n cre┼čterea sa continu─â s-a transferat succesiv din Via Verona ├«n sediul modern din cartierul SPIP Via Mercalli, ├«n final, ├«n 2008, cu ocazia a cincizeci de ani, ├«n sediul nou din Via Strasburgo, la tangen┼úiala nord-est din ora┼č.

Koppel AW a inceput exportarea propriilor ascensoare in Romania inca din 1994, la acea perioada acestea fiind instalate de o societate locala. Din 2003 a fondat propriul branch in Romania, instruind personalul si asigurand in Bucuresti un depozit de piese de schimb necesare. La acest moment dispune de un teren de 2500 mp in vederea realizarii unui nou sediul in orasul Pantelimon. S-au instalat in Romania mai mult de 100 de ascensoare si are in intretinere un numar dublu, chiar si ascensoare produse de marci diferite si in mod special a dezvoltat si activitati de modernizare al vechilor ascensoare cu respecarea prevederilor de securitate si calitate in functionare (EN 81-80).
Produse si servicii:
modernizari complete, ifturi pentru constructii existente, alifturi cu spatii de siguranta verticale reduse, platforme de ridicat, lifturi standard, lifturi panoramice
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001,14001,18001 ETC
Anul infiintarii:
1958

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Koppel Aw Romania Ascensoare Srl
Persoana de contact: Pelin Gabriel
Adresa: B-dul Octavian Goga
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0733980341