Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Koket Bikini

Recuperam datorii legal
0749 83 76 58, 0749 837658

Despre noi

Trimite mesaj
Pentru recuperarea datoriilor, DVS nu cheltuiti nimic, toate taxele judiciare de timbru , onorarii avocat, cheltuieli de reprezentare in instanta, cheltuieli de executare, onorariu executorului judecatoresc, alte cheltuieli le suportam noi.

In caz ca datornicul DVS este insolvabil si nu are bunuri patrimoniale de valorificat nu pierdeti nimic pentru ca, asa cum v-am spus toate cheltuielile ocazionate de procese le suporta firma noastra VESTIMPEX SRL.

In decursul activitatii noastre am recuperat in instanta de judecata, cu succes deosebit pentru clientii nostrii, datorii de multe miliarde de lei vechi. In relatiile contractuale dintre noi pastram o confidentialitate deosebita protejandu-va relatiile DVS comerciale si contractuale chiar si cu datornicii DVS. Asigurandu-va de respectul nostru deosebit va multumim anticipat pentru atentia acordata acestei oferte.

Site: www.recuperamdatorii.ro
Produse si servicii:
Societatea noastra, VESTIMPEX SRL Suceava recupereaza pentru DVS, in conditii legale, pentru persoane juridice si fizice orice fel de datorii, garantii de buna executie, garantii bancare
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Koket Bikini
Persoana de contact: Ionescu Teo
Adresa: OP4, CP 99
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0749 83 76 58
Telefon mobil: 0749 837658
Website: http://www.aurbijuterii.ro