Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Klaxkar International Srl

0755121554,

Despre noi

Trimite mesaj
Cel mai bun mod de a fi convins sa lucrezi cu o companie ce are ca profil "transformari auto" este sa stii ceva despre aceasta.

Permiteti-mi sa va spun cate ceva despre noi!

Motivul infiintarii acestei companii a fost acela de a aduce pe piata romaneasca calitate in transformari microbuze cu o atentie mai mare acordata detaliilor.

Plecand de la a fi proprietarul unei firme de transport public de persoane si de la nevoia de astfel de servicii am hotarat sa infiintez o companie care sa satisfaca cererea tuturor clientilor ce sunt interesati de profilul nostru; oferind calitate la un pret corect stabilit si negociat.

Pentru a putea fi utilizat in regim de transport persoane un microbuz presupune o foarte mare responsabilitate atat pentru cel care efectueaza transformarea cat si pentru viitorul proprietar; indiferent daca sunt "curse regulate", "ocazionale" sau "in regie proprie".

Tinand cont ca printre transportatorii vechi sunt si transportatori noi tin sa specific ca o conversie nu consta doar in taierea a doua geamuri si montarea a 3 scaune iar la final ne putem numi proprietarii unui microbuz ci mai degraba ar trebui sa stim ca aceasta operatiune este destul de delicata cand vine vorba de siguranta si confortul pasagerilor tramsportati.

Asa ca amenajarea interioara a unui microbuz de transport persoane presupune o mare atentie in alegerea calitatii materialelor si o responsabilitate la fel de mare atat pentru calatori cat si pentru ceilalti participant la trafic.

Klaxkar International SRL vine in intampinarea transportatorilor auto de persoane cat si a posesorilor fizici sau juridici de autoutilitare van sau microbuze in scopul transformarii acestora in microbuze cu destinatie a��transport persoanea��. Deasemenea va mai stam la dispozitie pentru amenajari a��vipa��, a��de luxa��, a��bussinesa�� sau pentru a��transport scolara��, si chiar pentru reamenajari in urma consumului de calitate.

Cu experienta in transformari microbuze de transport persoane si respectand normele IRU de clasificare pe stele si categorii facem echipari in functie de confortul dorit.

Oferim seriozitate si calitate raportata la pretul corect atat pentru conversii complete cat si pentru modificari minore. Personalizarea acestora fiind in functie de cerintele fiecarui client cu care avem un raport contractual.

Variantele noastre constructive sunt garantate sa reziste in timp de aceea intretinerea corespunzatoare este o necesitate iar in service-ul nostru efectuam tot; incepand de la intretinere, pana la reamenajari totale.

Efectuam amenajari/ reamenajari pe toate tipurile de autoutilitare.

General Manager,
Arcip Paul Emanuel

P.S. Oricare ar fi ideile tale de conversie suntem siguri ca le putem face viabile !!!
Produse si servicii:
transformari microbuze, carosare, recarosare microbuze, omologari auto, vanzare de piese si accesorii auto, service auto, verificare si incarcare instalatie ac autoturisme, microbuze si autocare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Klaxkar International Srl
Persoana de contact: Arcip Emanuel
Adresa: Aleea Rozelor, Nr. 32
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0755121554
Fax: 0332401020
Website: http://www.klaxkar.ro