Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Kinetomedica Srl

Responsabilitate si profesiona
0314295058, 0722555112

Despre noi

Trimite mesaj
Cabinetul medical kinetomedica ofera servicii de kinetoterapie, masaj de intretinere, terapeutic si fizioterapie adresat tuturor categoriilor de varsta, incepand cu bebelusii care pot beneficia de gimnastica si masaj, continuind cu copiii si adolescentii si finalizand cu persoanele adulte.

De asemenea exista programe special concepute pentru viitoarele mamici (gimnastica pre- si post natala) cat si pentru persoanele supraponderale (adulti sau copii).

Elementul de noutate consta in abordarea complexa a tuturor acestor domenii.

Atunci cand ne referim la masajul de relaxare dorim ca persoana care a beneficiat de acesta sa se simta un alt om cand paraseste cabinetul nostru - pentru aceasta masajul va fi asociat cu meloterapia (aleasa dupa criterii studiate in literatura de specialitate) si cu aromoterapia (esente parfumate placute mirosului); de asemenea, ca element de noutate,  se poate apela la tehnicile de relaxare si refacere, asa-numitul training autogen.

In cadrul programelor de recuperare medicala (kinetoterapie) se va lucra progresiv si individualizat, tinand cont de evolutia fiecarui pacient in parte.

Centrele Medicale KINETOMEDICA organizeza cursuri de masaj, cursuri de reflexoterapie, drenaj limfatic  si obtinerea diplomei de Tehnician Maseur. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.).

Diploma obtinuta este recunoscuta in Romania si in tarile UE.

Oferim preturi promotionale si maxima seriozitate.

Locul de desfasurareal acestor cursuri de masaj este in zona 13 Septembrie (Trafic Greu langa Hotel Marriot).

Site: www.kinetomedica.ro
Produse si servicii:
kinetoterapie, gimnastica medicala, fizioterapie, masaj, reflexoterapie, programe pentru supraponderali, gimnastica si masajul gravidei, organizare cursuri de masaj acreditate de C.N.F.P.A.
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
certificat de inregistrare
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Kinetomedica Srl
Persoana de contact: Nasoku Simona
Adresa: Str. 13 Septembrie
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0314295058
Telefon mobil: 0722555112
Website: http://www.kinetomedica.ro