Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

JC Fontaneria

Seriozitate inainte de toate
0034/678 963 882,

Despre noi

Trimite mesaj
Cautam distribuitor sau distribuitori pe teritoriul romaniei pentru produsele noastr, oferim exclusivitate la modelele care le avem.

Avem deja montate in romania un numar limitat de aparate de doi ani de zile pentru a le testa in mai multe judete cum ar fi:

Constanta, Calarasi, Bucuresti, Dambovita. Serviciile noastre in Spania sunt: Distributie, montaj, intretinere.

Va asiguram initiere in vinzarea produselor si cursuri bazice in itretinerea aparatelor de ozmoza cat si al dedurizatoarelor.

Firma noastra in afara de tratamente de apa ne dedicam la instalatii de apa, incalzire centrala conventionala, prin pardoseala, geotermala, instalatii panouri solare.

Ca si materiale tot ce folosim sunt produse in Spania si sunt materiale de ultima generatie. Am facut acesta mica prezentare a activitatii noastre pentru ca potentialii nostri clienti sa-si dae seama ca nu suntem straini de instalatii.

Am vazut ca sunt si in romania firem care se ocupa cu distributia si montajul aparatelor de ozmoza inversa acelelae sunt primele modele care au aparut pe piata si marea majoritate sunt made china noi va propunem sa juca in alta liga, liga profesionistilor.

Pentru a vizualiza cam ce produse avem intrati pe www.jcfontaneria.com
Produse si servicii:
aparate de tratare a apei prin ozmoza inversa, modele compacte, pentu uz casnic si industrial, dedurizatuare, filtre, produse in comunitatea europeana exclus China
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
CE
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: JC Fontaneria
Persoana de contact: Ionut Cristea
Adresa: Av/ Cortes Valenciana, Nr. 9
Localitate: Burriana
Judet: -
Telefon: 0034/678 963 882
Fax: 0034964835057