Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

It Genetics Srl

Let us opmtimize you!
031-7800318, 0735.335.944

Imprimanta de etichete Sato CL6NX, 305DPI

Model:
WWCL91060EU
Telefon:
031-7800318
Pret:
13507.71 lei
 

Detalii produs

Seria NX de la Sato este alcatuita din imprimante industriale super performante. Este prima imprimanta industriala universala produsa de SATO si este facuta sa reziste la cele mai solicitante aplicatii din orice tip de industrie.

Imprimanta SATO CL6NX are capacitati imbunatatite pentru printarea de coduri de bare si caractere speciale. Produsa de divizia globala de cercetare si dezvoltare, SATO CL6NX incorporeaza tehnologii avansate intr-un design ultramodern pentru a oferi o solutie de printare care intrece toate asteptarile.

Punctele forte ale modelului SATO CL6NX - WWCL91060EU:

Rezolutie 305 dpi

Latime maxima de printare - 167.5 mm pe o latime de eticheta de maxim 180 mm

Viteza maxima de printare - 203 mm pe secunda

Facut cu piese din aluminiu turnat prin injectie

Optiuni de conectare multiple (USB 2.0, LAN, Serial, Paralel, Bluetooth), cu posibilitatea controlului de la distanta

Nu necesita calculator pentru operare

Sistem de mentenanta simplificat, cu ajutor video pe display

Display LCD color mare ce poate fi personalizat

Limbaje compatibile - SBPL, SZPL, STCL, SDPL si SIPL

Pachetul include cablu de alimentare

Tehnologia AEP (Application Enabled Printing) de la SATO rezolva problema necesitatii unui calculator pentru a opera imprimanta, economisind astfel foarte mult. Datorita AEP, CL6NX poate fi folosita doar cu o tastatura USB sau un scanner de coduri de bare si puteti optimiza procesul de printare, puteti modifica setari sau puteti alcatui o lista de printare care va imprima automat la apasarea unui buton de tastatura sau scanarea unui cod de bare.

Imprimanta SATO CL6NX este facuta din cele mai rezistente materiale pentru a se adapta la rigorile printarii industriale si ale mediului industrial. Capul de printare este din aluminiu turnat prin injectie, eliminand probleme precum etichetele miscate si incretirea ribonului. Placa inferioara a imprimantei permite fixarea pe platforme inalte sau inclinate.

Multumita mecanismelor incluse, veti putea utiliza o gama larga de riboane pe o varietate mare de consumabile.

Datorita felului in care se deschide carcasa imprimantei CL6NX, spatiul de operare este redus cu 54%, veti putea astfel plasa imprimanta mai aproape de alte obiecte, economisind spatiu. Imprimanta este dotata cu un sistem de administrare al cablurilor care previne dezordinea.

SATO CL6NX poate printa cu mare acuratete si la o calitate foarte buna si foloseste un sistem special de utilizare al energiei pentru a printa negrul la o intensitate mai mare. De asemenea, puteti printa in aproape orice mediu si la aproape orice temperatura.

Imprimanta CL6NX are interfete multiple standard: LAN (Ethernet) IPv4/IPv6, trei conexiuni USB 2.0 a doua in spate (tip A si B) si una in fata (tip A), Paralel (IEEE1284), Serial (RS-232C) si Bluetooth 3.0. Datorita multiplelor conexiuni nu veti avea nevoie sa cumparati o interfata LAN aditionala, va functiona si pe sisteme vechi, iar porturile USB vor simplifica instalarea de noi fonturi, firmware, emulatori etc.

Functia de detectare automata va permite sa folositi Plug-and-Play, astfel veti putea utiliza imprimanta imediat atunci cand schimbati un model mai vechi sau chiar un alt tip de imprimanta. Limbajele de programare folosite sunt SBPL, SZPL, STCL, SDPL si SIPL.

Pentru a simplifica ultilizarea imprimantei aveti la dispozitie 31 de limbi la alegere pentru display si 47 pentru limbajele de printare. De altfel veti putea controla imprimanta de oriunde in lume indiferent de limba setata, datorita sistemului de mentenanta la distanta.

Imprimanta CL6NX are display LCD interactiv color ce poate reda clipuri video, astfel in cazul in care apare o eroare ori un utilizator nu stie cum sa faca o operatie avansata, va putea vedea pe display nu doar mesaje ci si clipuri video.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: It Genetics Srl
Persoana de contact: Sima Liviu Mihai
Adresa: Strada Mehadia, Nr. 41, sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031-7800318
Telefon mobil: 0735.335.944

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi