Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c Irismed Srl

0726729996, 0726729996

Despre noi

Trimite mesaj
Irismed - Sanatate la vedere!

Optica medicala Irismed are peste 10 ani de existenta. Are sediul principal in cadrul clinicii Optinolens.

Din 08.01.2019 Irismed are un nou punct de lucru, pe strada Dacia nr nr.42, bl.C13, la intersectie cu strada Decebal.    

Activitatea se desfasoara sub auspiciile devizei "Sanatate la vedere".

Prestigiul profesional al personalului a fost    soclul pe care s-a dezvoltat firma. Medicii oftalmologi angajati la Irismed au beneficiat si beneficiaza de experienta profesionala a domnului doctor Mihutiu Cristian, devenind actual medici valorosi: Amine Bakraoui, Monica Chis, Cristian Sala.

Optometristii opticii - Gyongy Csarba, Carmen Noemi Csokmai garanteaza prin experienta lor si prin excelenta pregatire calitatea serviciilor prestate.

Acest lucru este certificat si de atestarea ISO.

Alaturi de ele, Lenuta Stan, Alina Hadade si Olimpia Paina, intregesc o echipa capabila sa puna in prim plan calitatea serviciilor prestate, consilierea corecta si satisfactia clientului.

Dotarea este specifica unei optici medicale si optometriei, cu aparatura noua (2019) si performanta.

Irismed vine in fata clientului cu o mare si diversa gama de rame si lentile, satisfacand toate gusturile si buzunarele,    de la produse originale de firma, acoperind zona fashion si pana la produse mai ieftine.

In fiecare luna se abordeaza o politica de "promotion" cu reduceri la diferite categorii de servicii si materiale, pe diferite paliere, in functie de specificul de sezon. Luna februarie, spre exemplu, consultatiile efectuate de medicii nostri sunt gratuite, iar produsele firmei beneficiaza de reduceri de 20 %.

La Irismed se pot comanda lentile de contact, cu dioptrii si fara dioptrii, lentile de contact terapeutice, ochelari de soare cu dioptrii si fara dioptrii, precum si ochelari cu protectie pentru calculator si telefon.

Clientul beneficiaza de consultatii oftalmologice efectuate de medici cu experienta care, in cazul detectiei unor afectiuni specifice, care exced modificarile de refractie, au sansa de a efectua consultatii si tratamente cu aparatura complexa de top, in cadrul renumitei clinici oftalmologice OPTINOLENS, majoritatea medicilor asigurand servicii medicale oftalmologice si in cadrul acestei clinici.

Calitatea si varietatea materialelor, aparatura noua, serviciile prestate, decorul placut si original fac din Irismed alegerea ideala in domeniu opticii.

Dr. Simona Mihutiu

Serviciile firmei: consultatii medicale oftalmologice si consultatii optometrice - determinare de dioptrii, consiliere in alegerea corecta a tipurilor de rame si lentile pentru ochelarii de vedere, comercializarea si prescrierea lentilelor de contact de diverse categorii, a ochelarilor de soare cu si fara dioptrii, reparatii ochelari, alte servicii specifice activitatii de optica medicala.
Program de lucru: 09 - 19.00
Adresa punctului de lucru: strada Dacia nr. 42 Bl C 13, intersectia cu strada Decebal
Telefon:
0259220271 (telefonul punctului de lucru)
(Telefon sediu: 0259220270 - Ep. Mihai Pavel nr 9, in cadrul clinicii Optinolens)
Produse si servicii:
optica medicala, consultatii optometrie si consultatii oftalmologice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c Irismed Srl
Persoana de contact: Mihutiu Simona
Adresa: B-dul Dacia, Nr. 42
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0726729996
Telefon mobil: 0726729996
Website: http://www.optinolens.ro