Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Irina Militaru Consulting

Profesionalismul ne recomanda
0784395959, 0784395959

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea noastra este o societate serioasa, iar profesionalismul de care dam dovada ne recomanda. Facem toate demersurile legale posibile si mediem orice litigiu.

Suntem licentiati in drept, consilieri juridici, gata sa raspundem solicitarilor dvs. la orice ora, 7 zile din 7.

Infiintam firme, preschimbari certificate, cesiuni, modificari ale actului constitutiv, redactari contracte de orice fel, hotarari AGA, etc. Avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic si administrativ.

Punem la dispozitie orice model de contract, cerere-actiune in justitie.

Redactarea proiectelor de contracte, contractelor civile si comerciale necesare derularii activitatii curente a clientului; redactarea oricaror acte juridice, la cerere - informarea permanenta a clientului cu privire la modificarile legislative intervenite, cu incidenta in planul activitatii curente a clientului; aceasta informare va fi insotita si de comentariile consultantului cu privire la aceste modificari.

Mentinerea relatiei cu Registrul Comertului si cu alte institutii de stat sau private, consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului (civil, penal, fiscal-financiar, procedural civil, procedural penal, comercial, afacerilor, turism, comercial international, proprietati intelectuale, etc), asistenta, consultanta si reprezentare juridica a persoanelor fizice/persoanelor juridice si altor entitati interesate.
Produse si servicii:
mediere, consultanta si reprezentare juridica, recuperari debite, infiintari firme, modificari acte constitutive, incheieri contracte, concilieri, recodificare obiect de activitate
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Irina Militaru Consulting
Persoana de contact: Militaru Irina
Adresa: Sos. Colentina, Nr. 26, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0784395959
Telefon mobil: 0784395959