Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Irali International Inc.

Best fit for implantology
0722497009, www.dentalimplantology.ro

Membrana colagen bistratificata Hyprosorbf 30x40

Hypro-sorbF
Model:
Hypro-sorbF
Out of stock
Telefon:
0722497009
Pret:
460 lei
 

Detalii produs

HyprosorbF are structura de collagen natural, bistratificat, cu excelente rezultate de vindecare, nu contine telopeptide antigenice si din acesta cauza are o biocompatibilitate excelenta, fara reactii imunologice, perfect adaptabila datorita proprietatilor hydrofilice.

HyprosorbF accelereaza procesul de vindecare, fara a permite dezvoltarea microorganismelor. Dupa impregnare, nu se rupe si nu adera de instrumentele chirurgicale.

Membrana bistratificata prezinta o excelenta matrice de collagen de tip1, pentru integrare osoasa pe partea rugoasa, cat si pentru aderenta si vindecarea tesutului moale pe cealalta parte fina a membranei.

HyprosorbF bistratificata, are grosime de 0,2mm, cu design diferit pe cele 2 parti: are o parte neteda si una rugoasa.

Partea neteda a membranei are structura compacta, cu efect oclusiv celular, garantand protectia impotriva tesutului conjunctiv. Suprafata densa intre linii, aplicata spre tesutul moale previne dezvoltarea de tesut fibros in interiorul defectului osos.

Partea rugoasa a membranei este intotdeauna orientata spre defectul osos; este formata din fibre de colagen dispuse intr-o retea care stimuleaza integrarea celulelor osteoformatoare fixeaza cheagul de singe inducand formarea de os nou.

Este utilizata cu real succes nu numai pentru tratamentul dehiscentelor osoase periodontale sau periimplantare, cat si in augmentarea premergatoare procedurii de implantare: regenerarea osoasa ghidata(GBR); Membrana este alcatuita din colagen tip I si HI, fara alt tratament chimic sau cross-linkare.

Colagenul favorizeaza formarea tesutului. Adaptarea la peretele osos si inchiderea perfecta a defectului se obtine cu usurinta.

Colagenul este gradual absorbit, structura bistratificata conferind fermitate membranei si permite fixarea prin suturare,pini sau copci.

HyprosorbF este produsa in UE si se furnizeaza in dimensiuni de 15x20mm,30x20mm, 30x40mm, la preturi fara concurenta:30x20mm- 60Euro, 30x40mm- 70Euro, TVA inclus.

Instructiuni de folosire:
Se vor urmari indeaproape principiile manipularii sterile si a medicatiei pentru pacient.

Se expune defectul osos prin decuparea unui lambou mucoperiostal si se efectueaza procedurile chirurgicale de baza (de exempu chiuretaj).

Se umple defectul cu o grefa ososa autogena sau cu un substituent de os.

Nu trebuie depus material in exces.
Dimensiunile membranei se adapteaza cu foarfeca potrivit defectului osos expus.

Membrana trebuie sa depaseasca peretii defectului cu cel putin 2mm pentru a asigura contactul complet cu osul si pentru a preveni invadarea defectului cu tesut gingival pe sub membrana.

Suprafata densa trebuie sa priveasca spre tesutul moale, iar suprafata rugoasa spre os. Membrana este aplicata peste defect, fara tratament suplimentar si este sustinut in pozitie cu presiune moderata.

Timpul necesar aplicarii presiunii variaza in functie de gradul de sangerare. Aderenta la suprefate osoase se obtine prin formarea unui gel al fibrelor de colagen impreuna cu fibrinocheagurile.

Penetrarea completa a membranei cu sange si exudat permite adaptarea perfecta si adeziunea membranei la structurile osoase si formarea unui cheag de sange unitar.

Datorita elasticitatii mari si a rezistentei membranei, aceasta poate fi fixata.

Fixarea poate fi indicata pentru evitarea deplasarii membranei prin presiunea exercitata de materialul de umplutura sau in cursul miscarilor segmentului respectiv de os.

Lamboul mucoperiostal se sutureaza strans dar fara tensiune peste mebrana de colagen.

Plaga trebuie inchisa perfect pentru a evita resorbtia accelerata in cazul expunerii membranei.

Link site: http://www.dentalimplantology.ro/c-membrane-colagen-pur/59-Membrana-colagen-Hyprosorb-F-30x40mm
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Irali International Inc.
Persoana de contact: Stefanik Calin
Adresa: Str. Concordiei, Nr. 4, Corp B, Ap.,1 Bucuresti; Str. Avram Iancu, Nr. 48, Brasov
Localitate: Bucuresti / Brasov
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722497009
Telefon mobil: www.dentalimplantology.ro
Website: http://www.dentalimplantology.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi