Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Irali International Inc.

Best fit for implantology
0722497009, www.dentalimplantology.ro

Substitut osos bovin colagenizat 30% Hypro-Oss

1ml
Model:
1ml
Out of stock
Telefon:
0722497009
Pret:
330 lei
 

Detalii produs

Hypro Oss este os bovin cu colagen.

Hypro-oss cu granule mari furnizeaza un spatiu mai mare intre particule comparativ cu Hypro-oss granule small. In defectele mari aceasta permite o regenerare imbunatatita la distanta mai mare si furnizeaza suficient spatiu pentru cresterea osului neoformat.

Cel mai inalt nivel de biocompatibilitate a colagenului conservand in acelasi timp structura cristalina, naturala a matricei triple eliciodale de colagen si extinzand suprafata macro/micro - poroasa a granulelor osoase, nu prin metode de incalzire a biomaterialului, ci prin implementarea tehnologiei de liofilizare in vederea prelucrarii acestuia .

Conceptul realizarii liniei de produse Hypro- Oss a pornit cu ideea unui biomaterial ideal, un material cu cea mai mare biocompatibilitate si afinitate pentru noul os endogen. In vederea atingerii acestui scop au fost aplicate tehnologii de filizare si atelopeptide care conserva componentele cristaline, naturale a colagenului din cadrul structurii osoase, dupa modificarea colagenului spre un atelocolagen non-imunogenic. Astfel evitand metoda de incalzire inca utilizata de numerosi producatori.
Efectul bacteriostatic

Hypro Oss este non-imunogenic, steril si nu permite crearea microorganismelor infectioase datorita structurii triplu helix, cristaline a componentelor atelocolagenului. Efect antimicrobian prin inactivarea enzimelor necesare metabolismului microorganismelor. Contribuie la o vindecare continua accelerand formarea osului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Irali International Inc.
Persoana de contact: Stefanik Calin
Adresa: Str. Concordiei, Nr. 4, Corp B, Ap.,1 Bucuresti; Str. Avram Iancu, Nr. 48, Brasov
Localitate: Bucuresti / Brasov
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722497009
Telefon mobil: www.dentalimplantology.ro
Website: http://www.dentalimplantology.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi