Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Intersign Company

031.101.26.47, 0788.39.75.26

Despre noi

Trimite mesaj
SC InterSign Company SRL a fost infiintata in februarie 2003 si are ca obiect principal de activitate importul si vanzarea de materiale pentru productia publicitara, decoratiuni si constructii, fiind astfel reprezentanta unor marci si produse recunoscute si apreciate pe piata mondiala.
Cheia activitatii noastre este sa satisfacem cerintele pietei cat mai bine, in cel mai scurt timp si nu in ultimul rand la cel mai atractiv pret. Suntem deschisi si receptivi la nou. Asteptam de la Dvs si accepatam noi idei pe care le punem impreuna in aplicare.

In depozitul nostru din Bucuresti care are o suprafata de peste 1200 mp se vor afla intotdeauna stocuri suficiente de materiale care sa satisfaca orie comanda. Diversitatea de peste 1000 de marci si produse fac ca orice producator de publicitate sa gaseasca la noi orice de la simplul surub pana la cel mai complex profil de caseta. Deocamdata produsele si serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti cu livrari si in tara, dar in cel mai scurt timp preconizam deschiderea de filiale care sa deserveasca cerintele din provincie.

Deoarece cu fiecare zi ce trece ne diversificam portofoliul de produse, va rugam ca pentru orice ati dori sa luati legatura cu noi si in cel mai scurt timp cerintele si dorintele dumneavoastre devin realitate.

De acum pentru orice nevoie din domeniul decoratiunilor, constructiilor si mai ales al productiei publicitare, partenerul dumneavoastra este InterSign Company SRL.
Produse si servicii:
placi: plexiglas, forex, interbond, tabla aluminiu, policarbonat; profile aluminiu: caseta luminoasa, profil click 21,25, 32, totem, office maker, city light, prolight, banner, siteme prezentare.
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Intersign Company
Persoana de contact: Ionut Stroie
Adresa: Pavel Ceamur, Nr. 14
Localitate: Popesti Leordeni
Judet: Ilfov
Telefon: 031.101.26.47
Telefon mobil: 0788.39.75.26
Fax: 031.101.26.49